888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Card Rush kampanjen har gitt ut 1 million vinnerlodd

 • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PartyPoker Weekly

Pusur hater mandager, men ikke hos PokerNews som hver mandag kommer med informasjon om hva som rører seg hos PartyPoker i den kommende uken – Vi kan fortelle om Card Rush kampanjen, hvordan du kan øke din bankroll i en $5 000 freeroll, intervju med online spilleren Matt "ADZ124" Marafioti, WPT København og hvordan våre nye spiller hos PartyPoker kan få gratis $50 uten innskudd.

Hvert kort ved Card Rush kampanjen gir gevinst

En av de mest populære kampanjer hos PartyPoker de siste årene er Card Rush kampanjene , og grunnet stor etterspørsel er denne kampanjen tilbake 1. oktober. I den nyeste utgaven av den kommende Card Rush kampanjen vil det være hele 3,2 millioner skrapekort som skal deles ut og hver av disse inneholder en premie! Denne herlige kampanjen varer fram til midnatt 31. oktober eller når 3,2 millioner skrapekort er blitt delt ut.

Det å vinne seg et eller flere skrapekort er uhyre enkelt. Alt man trenger å gjøre er å spille inn fem (5) PartyPoints og man vinner hvert skrapekort. Hver spiller kan vinne inntil 75 skrapekort hver dag (5 x 75 PartyPoints) i kampanjeperioden, hvor du da har muligheten til å vinne gratis pengepremier, billetter til gratisturneringer og hele $3 000 i kontanter!

Premiene inkluderer:

 • Pengepremier fra $0,50-$500
 • Poengpremier fra 10-10 000 PartyPoints
 • Billetter til gratisturneringer med $2 000-$10 000 I premiepotten
 • Samle opp Card Rush Point til bruk ved Card Rush Race leader board.

Som du kan se av bilde nedenfor er pengepremiene under Card Rush Race veldig imponerende. Noen vil vinne hele $3 000!

Øk din bankroll med PartyPoker

PartyPoker: Card Rush kampanjen har gitt ut 1 million vinnerlodd 101

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5000 takket være Bankroll Booster kampanjen. $5000 i garantert premiepott ved en Freeroll som spilles hver søndag klokken 14:30 ET og du kan vinne et sete helt gratis!

For å vinne seg et gratis sete, trenger du bare å benytte deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil automatisk motta et sete til neste $5000 Bankroll Booster Freeroll, når du gjør ditt neste innskudd! Men har du ikke mulighet til å sette inn penger for øyeblikket, kan du spille inn deg til et sete.

Spill inn kun 5 PartyPoints i løpet av en uke, noe som er veldig enkelt å gjennomføre, fordi at PartyPoker gir to (2) PartyPoints per $1 i rake eller i avgifter ved turneringene! Det er også flere daglige freerolls tilgjengelig, en koster bare et (1) PartyPoints og spilles 3 tre ganger pr dag. Den andre muligheten er daglige freerolls for nye cash spillere.
Kom i gang og vinn din del av $5000.

Sjekk ut PartyPoker I dag!

Matt "ADZ124" Marafioti snakker med PartyPoker

PartyPoker: Card Rush kampanjen har gitt ut 1 million vinnerlodd 102

Matt Marafioti, som er bedre kjent for sitt online alias "ADZ124," tok seg tid å snakke med PartyPoker Bloggen. Marafioti er ikke en person som skjuler sine følelser og frykter han kan gjøre spiller oppskaket med sin være måte.
Marafioti er sikker på at noen synes han er ovenpå og en omstridt person. Sjekk ut hva han har å si i dette intervjuet som ble gjort med PartyPoker Bloggen .

Kvalifisering til WPT København- Helt gratis!

PartyPoker: Card Rush kampanjen har gitt ut 1 million vinnerlodd 103

World Poker Tour tok sin nasjonale serie til Danmark tidligere i år, men selve Main Event turneringene kommer til København for første gang. Siden EPT ikke har lagt serien sin til København, er dette nærmeste norske pokerspillere kommer en WPT Main Event. Du kan bli den første spilleren til å vinne WPT København, en turnering du kan delta i helt gratis! Satellitter til turneringen pågår nå hos PartyPoker og disse vil fortsette fram til 28. oktober. Disse satellittene har innkjøp fra $1 og helt fram til den ukentlige finalen som koster $375. For de av dere som ikke har $375 tilgjengelig kan spille daglige WPT København freerolls. Sjekk ut tabellen nedenfor.

PartyPoker: Card Rush kampanjen har gitt ut 1 million vinnerlodd 104

Den ukentlige $375 finalen vil belønne en WPT København pakke for hver $7 000 I premiepotten, hvor hver pakke inneholder:

 • $4 300 WPT København Main Event innkjøp.
 • $800 til fly og lommepenger.
 • Fem netter på hotell.
 • Inngang til WPT Player's Party.

Spill poker hos PartyPoker nå!

Start din pokerspilling med $50 gratis fra PartyPoker?

PartyPoker: Card Rush kampanjen har gitt ut 1 million vinnerlodd 105

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.