WSOP 2018

Nyheter fra PartyPoker: WPT Montreal, VIP tur til Old Trafford og mer!

PartyPoker Weekly

Endelig er det mandag igjen og det er klart for å avsløre hva PartyPoker har til våre lesere denne uken med tilbud og bonuser.

WPT returnerer til Montreal i Canada. Kom deg dit med en pokerpakke til en verdi av $5 500

Har du lyst å spille en WPT turnering og samtidig besøk et at de beste landene i verden i følge FN? Det er lenge siden World Poker Tour Main Event ble arrangert i Canada og nå i november vender WPT tilbake til Montreal.

WPT Montreal Championships finner sted ved Playground Poker Club I tiden 23-27. november og du kan komme deg dit med en pokerpakke til en verdi av $5 500. Mange av de neste pokerspillerne i verden vil være tilstede og pokermedia følger med. Kommer du langt eller vinner turnerningen så vanker det mye omtale i pokerpressen i tiden som følger.

Hver $5 500 pokerpakke inneholder:

 • $3 300 WPT Montreal Championship main event sete
 • $1 300 til lommepenger og reise
 • Hotell overnattinger
 • PartyPoker sin velkjente service

Som du kan se på bilde nedenfor er det mange muligheter til å kvalifisere seg til denne turneringen, inkludert er det en mulighet som er genial. Du kan komme deg til Montreal helt gratis!

Nyheter fra PartyPoker: WPT Montreal, VIP tur til Old Trafford og mer! 101

Sist WPT var i Canada var i oktober 2008 hvor Glen Witmer vant over et spillerfelt på 454 spiller og mottok en førstepremie på US$1 084 256. Nå har du muligheten til å vinne WPT Montreal!

Besøk PartyPoker i dag!

Raid huset til Tony G - Vinn over $200 000 i premier

Nyheter fra PartyPoker: WPT Montreal, VIP tur til Old Trafford og mer! 102

Denne kampanjen startet allerede mandag 3. september og strekker seg helt fram til 7. oktober, PartyPoker vil gi bort over $200 000 i verdier som elektroniskutstyr og luksusprodukter gjennom en rekke daglige og ukentlige turneringer. Tony G's House kampanjen har $5 000 i premier hver dag fra mandag til fredag, mens hver søndag økes premiene til $15 000. Kampanjen avsluttes med en finale den 7. oktober—her er det $20 000 i premie til vinneren og vedkommende vil kunne sette seg inn i en helt ny Volkswagen Golf GTI!

For å kunne delta i denne kampanjen trenger hver spiller å spille til seg et enkelt PartyPoints for å motta en daglig premiebillett/daily giveaways; motta 20 av disse billettene og spill i dem alle. Hvis man vil spille ved Weekly Giveaway trenger man å sette inn minimum $50 eller mer ved bruk av bonuskoden HOUSE og du vil motta en billett, for å spille i Grand Final (7. oktober) og få muli9gheten til å vinne en VW Golf trenger man å gjøre et innskudd på $100 eller mer ved bruk av bonuskoden GOLFGTI og et sete er ditt.

Noen av premiene ved denne kampanjen inkluderer 47" Full LED 3D Smart TV'er, Xbox 360, MacBook Air's, Beats Studio headphones og mye mer. Sjekk ut kampanjesiden Tony G's House for en fullstendig oversikt over premiene.

Besøk PartyPoker i dag!

Vinn en VIP tur Old Trafford og se Watch Manchester United I Champions League

Nyheter fra PartyPoker: WPT Montreal, VIP tur til Old Trafford og mer! 103

Manchester United tar i mot S.C. Braga fra Portugal den 23. oktober på Old Trafford i forbindelse med UEFA Champions League. Du kan komme deg til den berømte stadion som en VIP gjest. Har du lyst å ta med deg kompis? Selvsagt har du det! Fortsett å les og finn ut hvordan du kan vinne denne herlige premien. Billetter til Manchester United kamper er vanskelig å få tak i, men du kan nå få tak i to VIP billetter til kampen mellom Manchester United - Braga takket være gavmildheten til PartyPoker. En heldig vinner vil motta:

 • To VIP billetter til Champions League lampen Manchester United mot Braga UEFA
 • Penger til reise og opphold
 • Legendariske Treble Suite gjestfriheten

Alt du trenger for å kunne ha en mulighet til å vinne denne herlige premien er å dele et skjermbilde av en poker hånd på PokerNews.com sin Facebook side . Enklere blir det ikke.

Spill kontantpoker/pengepoker/cashpoker eller rett og slett spill poker om penger (ikke turneringer) hos PartyPoker i perioden 24. september til 7. oktober og vær klar til å ta et skjermbilde av en poker hånd du selv tror har interesse for at andre skal like nettopp ditt skjermbilde på Facebook siden hos PokerNews.com.

Alt vi ber om er at bild har en oppløsning på minimum 800x600 og som viser hele poker hånden med info om spillere og håndnummer som viser at hånden er spilt i perioden 24. september til 7. oktober. Her er ikke Photoshop noe vits, da hånd numrene blir sjekket opp av PartyPoker. Det er kun spillerne som spilte i den aktuelle hånden som kan dele skjermbilde og delta i konkurransen.

Sjekk ut PartyPoker i dag!

La PartyPoker gi deg $50 – Helt gratis

Nyheter fra PartyPoker: WPT Montreal, VIP tur til Old Trafford og mer! 104

Har du enda ikke registrert deg en konto hos PartyPoker og vil gjerne delta i konkurransen om å vinne to billetter til Old Trafford eller kvalifisere deg til WPT Montreal?

Gjennom PokerNews får alle våre lesere som registrerer seg gjennom våre linker til PartyPoker hele $50 helt gratis Ikke bare kan våre nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories