888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt Poker har mottatt spillerlisens fra Isle of Man; Re-lansering den 6. november, 2012.

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
Full Tilt Poker har mottatt spillerlisens fra Isle of Man; Re-lansering den 6. november... 0001

Tirsdag annonserte Rational Group at Full Tilt Poker har fått spillerlisens fra Isle of Man Gambling Supervision Commission (GSC) som gjør at selskapet kan drive med online pokertjenester fra Isle of Man. Rational Group som styrer PokerStars og som kjøpte Full Tilt Poker i august vil re-lansere Full Tilt Poker den 6. november og tilbakebetale spillere utenfor USA tilbake $184 000 000.

I følge pressemeldingen som kom fra Rational Group, har Full Tilt Poker mottatt en Isle of Man lisens som styres av Gambling Supervision Commission GSC sier at det var veldig viktig med en gjennomgang av strukturen til det nye styre som skal overvåke Full Tilt Poker sin virksomhet.

“The Gambling Supervision Commission is confident that Full Tilt Poker will safeguard the interests of its players and adhere to the strict policies and procedures governing Isle of Man licensed gaming companies,” said Steve Brennan, CEO of the Isle of Man Gambling Supervision Commission. “Full Tilt Poker’s application was strengthened by the fact that their new owners and management team are known to us and have an impeccable record of compliance with the Isle of Man’s regulatory requirements.”

Full Tilt Poker var tidligere underlagt en lisens fra Alderney Gambling Control Commission som fra tok FTP sin lisens den 29. juni 2011. I forrige måned ble 30 tonn med Full Tilt Poker programvare (servere osv.) fraktet med et militært fly fra Dublin til PokerStars sitt hovedkvarter på Isle of Man. Mens Full Tilt sitt hovedkontor blir værende i Dublin vil deres servere bli stående på Isle of Man etter reguleringer fra Isle of Man.

“In our view the Isle of Man’s e-gaming regulations set the gold standard for the online gaming industry," said Rational Group general counsel Paul Telford. "Their attitude toward ensuring operators provide a service that is safe, fair and socially responsible is second to none. In particular, the Isle of Man leads the way in ensuring player funds are protected under mandatory trust arrangements that are built into their regulations.”

Hva synes du?