WSOP 2018

Delta i 4 x $1 500 Freerollere hos WPT Poker

WPT Poker

The World Poker Tour er en av de mest anerkjente og pålitelige merkenavn blant hele pokerindustrien og nå har dem blitt en av favoritt siden for pokerspilling. WPT har nå et kjempetilbud til PokerNews sine lesere med fire Freerollere fordelt på fire uker og har en premiepott $1 500 til hver Freeroll, du kan spille i alle fire ved å sette inn penger på din nye WPT Poker konto!

Alt man trenger for og delta er å sette inn penger før en av disse Freerollene starter og du vil kunne spille i den neste freerollen og de gjenværende Freerollene som følger etter. Gjør et innskudd før 14. oktober og du vil delta i alle fire Freerollene. Det er $6 000 i premier du kan spille om fordi du har satt inn penger til din konto hos WPT Poker. Sjekk ut tabellen nedenfor som viser en oversikt over freerollene.

TurneringDatoKlokken (GMT)Premiepott
PokerNews New Depositor Freeroll #114. oktober19:00$1 500
PokerNews New Depositor Freeroll #221. oktober19:00$1 500
PokerNews New Depositor Freeroll #328. oktober19:00$1 500
PokerNews New Depositor Freeroll #44. november19:00$1 500

Ulikt mange freerolls som andre pokersider kjører har disse $1 500 PokerNews New Depositor Freerolls en herlig blindestruktur på plass, det gjør at turneringene blir bedre å spiller. Hver spiller starter med 3 000 chips og vil starte med 10/20 i blindeperioder på 10 minutter. Premiepengene blir utbetalt etter WPT Poker sin struktur.

Når man setter inn penger for første gang hos WPT Poker vil ikke bare kunne spille i disse fire freerollene. En innskuddsbonus på 100 % opp til $100 ved bruk av bonuskoden " WPTNOPN ". Benytt denne bonuskoden og du vil delta i alle nåværende og fremtidige kampanjer vi har med WPT Poker.

WPT Poker er en del av PartyGaming sitt nettverk og deler dermed deres spillertrafikk. Dett gjør at man kan spille ved FastForward Poker bordene og ha muligheten til å delta i Palladium VIP programmet hvor man kan vinne penger og bonuser.

Last ned WPT Poker i dag å ta del av disse tilbudene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories