888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Daniel Negreanu om The Lederer files

  • Tor OlsenTor Olsen
Daniel Negreanu om The Lederer files 0001

Daniel Negreanu er kjent for å si sine meninger gjennom sin videoblogg - The Rant. Denne gangen går han igjennom mange av forklaringene som Howard Lederer kom med i intervju serien hos PokerNews.com .

The Lederer Files ble i september publisert hos PokerNews.com etter at PokerNews sin dyktige journalist Matthew Parvis mottok den 30. august en telefon om at Howard Lederer var interessert å bryte sin nesten to års stillhet ved å stille opp til et intervju med PokerNews.

Gikk du glipp av denne intervjuserien anbefaler vi at du tar deg tid til å se den her, før du hører hva Daniel Negreanu har å si. Negreanu blir ganske hissig i slutten av den 24 minutters lange videoen som nylig ble lagt ut på YouTube.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?