WSOP 2018

Vinn en tur til CL kampen mellom Manchester – Braga, takket være PartyPoker

Manchester United and PartyPoker

PartyPoker lanserer en fantastisk kampanje hvor noen vil vinne 2 billetter til UEFA Champions League kampen mellom Manchester United og Braga den 23. oktober pluss penger til reise og opphold!

Hjemmebanen til Manchester United Old Trafford er ofte blitt kalt som "Theatre of Dreams” og du kan oppleve din drøm med å se Manchester United gå ut på stadion når de tar i mot Braga i UEFA Champions League kampen den 23. oktober.

En heldig vinner vil vinne:

  • To billetter til UEFA Champions League kampen mellom Manchester United mot Braga
  • Penger til reise og opphold

For å kunne vinne denne herlige kampanjen får og se et av de beste lagene i verden i aksjon er alt det du trenger å gjøre er å ta et skjermbilde av en pokerhånd og legg den ut på PokerNews.com sin Facebook side , så enkelt kan det gjøres.

Spill poker online hos PartyPoker i perioden 24. september til 7. oktober og være forberedt til å ta et skjermbilde av det. Har du sett en forferdelig bad beat? Del det med resten av verden. Eieren av screenshotet som får flest «Liker» vil vinne pakken.

Alt vi ber om er å ta et skjermbilde med en oppløsning på minst 800x600 som har info om brukernavn, håndnummer og hvilke spillere som involvert og som finner sted i perioden 24. september – 7. oktober . Screenshotet må være innenfor disse kravene og det er kun spillerem som er involvert i den aktuelle handen som kan delta i konkurransen og mulighet til å vinne premien.

PokerNews venter i spenning på ditt skjermbilde og håper at akkurat du skal vinne en tur til Manchester, England.

PartyPoker gir deg gratis $50 til å komme i gang

Har du enda ikke fått deg en PartyPoker konto så er det på tide med en. PartyPoker er en av de aller største innen online poker og har vært det i mange år. Nå er det mer spennende å spille der da utvalget av cash games og turneringer er på sitt beste. Nå kan du prøve deg hos PartyPoker med $50 helt gratis. Ikke glem at PartyPoker nå har lansert ”fast-forward” poker.
PartyPoker er fortsatt selvsikre på at alle deres nye spillere vil elske deres herlige pokerklient at de har gi vil gi alle PokerNews sine lesere gratis penger, hvordan du får det? Bare les vider, så guider vi deg gjennom det. Alt du må huske på er at du ikke har vært registrert hos PartyPoker tidligere.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett din første PartyPoker konto og benytt bonuskoden "NOFREE50"
  • Fyll inn registreringen ved PartyPoker sin cashier
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn et lite registreringsskjema
  • Sjekk din e-post for en bekreftelse fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på e-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories