WSOP 2018

PokerStars annonserte relansering av Full Tilt Poker og tilbakebetalingen til ikke-amerikanske spillerne.

Full Tilt Poker Repayment and Relaunch

På mandag denne uken avslørete PokerStars sine planer om å tilbakebetale $184 000 000 til tidligere Full Tilt Poker kunder som bor utenfor USA. Det er også annonsert at FullTiltPoker.com vil bli relansert første uken i november.

Den 9. august, 16 måneder etter 3 store pokersider er blitt tiltalt og stengt, har PokerStars gjennført en avtale på å kjøpe Full Tilt Poker for $731 000 000. Som en del av avtalen med U.S. Department of Justice - DOJ, må PokerStars tilbakebetale de utstående pengene som tilhører spillere utenfor USA på hele 184 millioner dollar, som var blitt ”frosset” hos Full Tilt Poker.

PokerStars har jobbet med flere regulatorer i flere land som nå gjør at de kan starte tilbakebetalingen. Tilbakebetlingene varierer fra land til land.

Full Tilt Poker kunder som bor i Frankrike, Spania, Danmark, Estland og Belgia vil bli tilbakebetalt gjennom lokale lisensierte PokerStars plattformer. Spillerne vil få pengene sine på en konto, enten en eksisterende eller ny konto hos PokerStars med deres penger fra Full Tilt Poker. Spillerne kan enten da ta ut sine penger eller bruke dem hos PokerStars.

I Italia jobber PokerStars med regulatorer og vil annonsere en løsning når den er klar.

Norske spillere får tilbakebetalt sine utestående penger når FTP relanseres

I de andre landene med blant annet Norge, vil spillerne få tilgang til sine penger når FullTiltPoker.com relanseres.
Som en del av avtalen med DOJ har PokerStars betalt hele 547 millioner til U.S. Government, som skal gjøre utbetalingene til spillerne fra USA. Tidspunktet for tilbakebetalingen er enda ikke fastsatt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories