WSOP 2018

PartyPoker: Vinn stort ved $1 000 000 Autumn Million

PartyPoker Weekly

Mandag kveld og det er tid for å oppsummere hva som skjer denne uken hos PartyPoker. Vi kan fortelle mer om hvordan du kan vinne mye penger ved Autumn Winter, spille Fast Forward Poker, Tony G sin egen kampanje og mye mer..

Vinn din del av $1 000 000 i høst

PartyPoker er i full gang med satellitter til Autumn Million som etterfølger sommerens store turnering; Summer Million. Med $640 i innkjøp vil deltagere spille om en premiepott på hele 1 million dollar og vinneren stikker av med $200 000 (over 1 million norske kroner). Autumn Million starter klokken 13:00 ET den 4. november og man kan kvalifisere seg gratis og slippe å betale innkjøpet på $640. Det vil være gratis satellitter til alle regioner rundt om i verden som tilslutt ender opp med sete til den ukentlige Autumn Million finalen som garanterer fem seter til $1 000 000 turneringen.

Skulle du ikke spille disse gratisturneringene så er det mange satellitter som starter fra $2 til $172. Med et slikt stort spekter av satellitter er det ingen unnskyldning for og ikke prøve å kvalifisere seg til PartyPoker sin største turnering i 2012.

Experience The Excitement of FastForward Poker

PartyPoker: Vinn stort ved  000 000 Autumn Million 101

PartyPoker har laget sin versjon av "fast-fold" poker ved å lansere FastForward Poker. Denne er nå lansert i en Beta, men snart kommer en fullstendig lansering. FastForward poker er ladet med action og en utrolig kul og ny måte å spille onlinepoker på.
Denne nye pokervarianten gjør at pokerspillere kan spille hundrevis av pokerhender hver time, ved at de blir satt sammen med flere spillere i en gruppe fremfor et bord. Ved spill på et pokerbord må spillerne vente til gjeldende hånd er blitt fullført, mens ved Fast-Fold kan spillerne kaste eller velge å spille utdelt hånd med en gang hånden er blitt delt ut. Velger en spiller å kaste sin utdelte hånd vil spilleren bli automatisk overført til et nytt bord med spillere som har avsluttet sin forrige hånd. Mange innen bransjen har lenge etterlyst når PartyPoker skal lansere sin versjon av fast fold poker. Ved Fast Poker vil man tjene like mange PartyPoints per spilte hånd ved vanlige cash bord og spillere vil oppleve raskere tilganger til bonuser og endring av sitt VIP status.

Prøv FastFoward poker i dag!

Tidligere WSOP Main Event vinner Peter Eastgate snakker ut til PartyPoker

PartyPoker: Vinn stort ved  000 000 Autumn Million 102

Nesten alle poker fans vet at Peter Eastgate fra Danmark vant WSOP Main Event i 2008 og den samme fansen vet han la opp som pokerspiller i 2010, før han kom tilbake i fjor som pokerspiller.

Mange vet nok ikke at Eastgate vant et sete til Main Event i 2007 for å være den høyeste rangerte spilleren hos Ladbrokes, men fordi han tapte store deler av sin bankroll valgte han å selge setet sitt. En av grunnene til at han valgte å slutte med poker var at han tapte hele $1 700 000 ved vedemål under fotball VM i 2010. I artikkelen om Eastgate forteller Eastgate flere sannheter om valget han tok om å slutte som pokerspiller, om hvorfor han kom tilbake og om fremtiden. Les hele artikkelen hos PartyPoker Blog.

Tony G's House; Over $200 000 i premier

PartyPoker: Vinn stort ved  000 000 Autumn Million 103

Denne kampanjen starter mandag 3. september og strekker seg helt fram til 7. oktober, PartyPoker vil gi bort over $200 000 i verdier som elektroniskutstyr og luksusprodukter gjennom en rekke daglige og ukentlige turneringer. Tony G's House kampanjen har $5 000 0i premier hver dag fra mandag til fredag, mens hver søndag økes premiene til $15 000. Kampanjen avsluttes med en finale den 7. oktober—her er det $20 000 i premie til vinneren og vedkommende vil kunne sette seg inn i en helt ny Volkswagen Golf GTI!

For å kunne delta i denne kampan0jen trenger hver spiller å spille til seg et enkelt PartyPoints for å motta en daglig premiebillett/daily giveaways; motta 20 av disse billettene og spill i dem alle. Hvis man vil spille ved Weekly Giveaway trenger man å sette inn minimum $50 eller mer ved bruk av bonuskoden HOUSE og du vil motta en billett, for å spille i Grand Final (7. oktober) og få muli9gheten til å vinne en VW Golf trenger man å gjøre et innskudd på $100 eller mer ved bruk av bonuskoden GOLFGTI og et sete er ditt.

Noen av premiene ved denne kampanjen inkluderer 47" Full LED 3D Smart TV'er, Xbox 360, MacBook Air's, Beats Studio headphones og mye mer. Sjekk ut kampanjesiden Tony G's House for en fullstendig oversikt over premiene.

Besøk PartyPoker i dag!

Hva ville du ha gjort med gratis $50 fra PartyPoker

PartyPoker: Vinn stort ved  000 000 Autumn Million 104

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories