WSOP 2018

PartyPoker: Tony G føler seg sjenerøs, WPT København satellitter og mye mer!

PartyPoker Weekly

Det er igjen mandag kveld og en oppsummering på hva verdens beste pokerside har å tilby sine nye og nåværende spillere er på sin plass. Vi har mer om hvordan du kan kvalifisere deg til World Poker Tour i København, hvordan du kan spille i en gratisturnering med $1 500 i potten og en hjerteskjærende historie som involverer Tony G.

Tony G er i det sjenerøse hjørne

Vi regner med det ikke går en dag uten at høyt profilerte pokerspillere mottar forespørsler om bort låning av penger, innkjøp til turneringer osv gjennom e-poster, Facebook eller Twitter. Tony G er en slik spiller og nylig mottok han en e-post fra Andras Fekete som spurte om å bli kjøpt inn til WPT Malta.

Vanligvis sletter Tony alle slike henvendelser, men denne e-posten skilte seg ut fra dem andre. Fekete hadde lagt ved en video av seg selv hvordan han detaljert skulle få Tony sine argeste motstandere på tilt under WPT Malta. Som kjent er ikke Tony G særlig glad i Phil Hellmuth.

Les mer om Tony G sine planer for WPT Malta ved å gå til
hans nyeste blogg hos PartyPoker.

Besøk PartyPoker allerede i kveld!

Over $200 000 i premier ved Tony G's House

PartyPoker: Tony G føler seg sjenerøs, WPT København satellitter og mye mer! 101

Denne kampanjen startet mandag 3. september og strekker seg helt fram til 7. oktober, PartyPoker vil gi bort over $200 000 i verdier som elektroniskutstyr og luksusprodukter gjennom en rekke daglige og ukentlige turneringer. Tony G's House kampanjen har $5 000 0i premier hver dag fra mandag til fredag, mens hver søndag økes premiene til $15 000. Kampanjen avsluttes med en finale den 7. oktober—her er det $20 000 i premie til vinneren og vedkommende vil kunne sette seg inn i en helt ny Volkswagen Golf GTI!

For å kunne delta i denne kampan0jen trenger hver spiller å spille til seg et enkelt PartyPoints for å motta en daglig premiebillett/daily giveaways; motta 20 av disse billettene og spill i dem alle. Hvis man vil spille ved Weekly Giveaway trenger man å sette inn minimum $50 eller mer ved bruk av bonuskoden HOUSE og du vil motta en billett, for å spille i Grand Final (7. oktober) og få muli9gheten til å vinne en VW Golf trenger man å gjøre et innskudd på $100 eller mer ved bruk av bonuskoden GOLFGTI og et sete er ditt.

Noen av premiene ved denne kampanjen inkluderer 47" Full LED 3D Smart TV'er, Xbox 360, MacBook Air's, Beats Studio headphones og mye mer. Sjekk ut kampanjesiden Tony G's House for en fullstendig oversikt over premiene.

Besøk PartyPoker i dag!

Gratis turnering med $1 500 til alle nye spillere

PartyPoker: Tony G føler seg sjenerøs, WPT København satellitter og mye mer! 102

Det sies at det beste i livet er gratis og når det kommer til gratis produkter som en gratisturnering med $1 500, så stemmer nok ordtaket. Hver lørdag klokken 14:00 ET hos PartyPoker arrangeres det en $1,500 freeroll for new players som en takk for at disse registrerer seg hos dem. For å kunne delta i denne herlige turneringen trenger du å ha gjort et innskudd til PartyPoker 60 dager innen før starten av turneringen. Så enkelt er den biten!

Gratisturneringen har et tak på 5 000 deltagere og din mulighet til å vinne gratis penger øker. Lykke til!

Spill poker hos PartyPoker nå!

Kvalifisering til WPT København- Helt gratis!

PartyPoker: Tony G føler seg sjenerøs, WPT København satellitter og mye mer! 103

World Poker Tour tok sin nasjonale serie til Danmark tidligere i år, men selve Main Event turneringene kommer til København for første gang. Siden EPT ikke har lagt serien sin til København, er dette det nærmeste norske pokerspillere kommer en Main Event. Du kan bli den første spilleren til å vinne WPT København, en turnering du kan delta i helt gratis! Satellitter til turneringen pågår nå hos PartyPoker og disse vil fortsette fram til 28. oktober. Disse satellittene har innkjøp fra $1 og helt fram til den ukentlige finalen som koster $375. For de av dere som ikke har $375 tilgjengelig kan spille daglige WPT København freerolls. Sjekk ut tabellen nedenfor.

PartyPoker: Tony G føler seg sjenerøs, WPT København satellitter og mye mer! 104

Den ukentlige $375 finalen vil belønne en WPT København pakke for hver $7 000 I premiepotten, hvor hver pakke inneholder:

  • $4 300 WPT København Main Event innkjøp.
  • $800 til fly og lommepenger.
  • Fem netter på hotell.
  • Inngang til WPT Player's Party.

Ikke utsett, kvalifiser deg til WPT København i dag!

Hva med $50 gratis fra PartyPoker?

PartyPoker: Tony G føler seg sjenerøs, WPT København satellitter og mye mer! 105

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories