WSOP 2018

PartyPoker: Raidet fortsetter til det er tomt i huset til Tony G!

PartyPoker Weekly

Raid huset til Tony G - Vinn over $200 000 i premier

Denne kampanjen startet allerede mandag 3. september og strekker seg helt fram til 7. oktober, PartyPoker vil gi bort over $200 000 i verdier som elektroniskutstyr og luksusprodukter gjennom en rekke daglige og ukentlige turneringer. Tony G's House kampanjen har $5 000 i premier hver dag fra mandag til fredag, mens hver søndag økes premiene til $15 000. Kampanjen avsluttes med en finale den 7. oktober—her er det $20 000 i premie til vinneren og vedkommende vil kunne sette seg inn i en helt ny Volkswagen Golf GTI!

For å kunne delta i denne kampanjen trenger hver spiller å spille til seg et enkelt PartyPoints for å motta en daglig premiebillett/daily giveaways; motta 20 av disse billettene og spill i dem alle. Hvis man vil spille ved Weekly Giveaway trenger man å sette inn minimum $50 eller mer ved bruk av bonuskoden HOUSE og du vil motta en billett, for å spille i Grand Final (7. oktober) og få muli9gheten til å vinne en VW Golf trenger man å gjøre et innskudd på $100 eller mer ved bruk av bonuskoden GOLFGTI og et sete er ditt.

Noen av premiene ved denne kampanjen inkluderer 47" Full LED 3D Smart TV'er, Xbox 360, MacBook Air's, Beats Studio headphones og mye mer. Sjekk ut kampanjesiden Tony G's House for en fullstendig oversikt over premiene.

Besøk PartyPoker i dag!

Card Rush kampanjen er tilbake neste uke

PartyPoker: Raidet fortsetter til det er tomt i huset til Tony G! 101

En av de mest populære kampanjer hos PartyPoker de siste årene er Card Rush kampanjene , og grunnet stor etterspørsel er denne kampanjen tilbake 1. oktober. I den nyeste utgaven av den kommende Card Rush kampanjen vil det være hele 3,2 millioner skrapekort som skal deles ut og hver av disse inneholder en premie! Denne herlige kampanjen varer fram til midnatt 31. oktober eller når 3,2 millioner skrapekort er blitt delt ut.

Det å vinne seg et eller flere skrapekort er uhyre enkelt. Alt man trenger å gjøre er å spille inn fem (5) PartyPoints og man vinner hvert skrapekort. Hver spiller kan vinne inntil 75 skrapekort hver dag (5 x 75 PartyPoints) i kampanjeperioden, hvor du da har muligheten til å vinne gratis pengepremier, billetter til gratisturneringer og hele $3 000 i kontanter!

Premiene inkluderer:

  • Pengepremier fra $0,50-$500
  • Poengpremier fra 10-10 000 PartyPoints
  • Billetter til gratisturneringer med $2 000-$10 000 I premiepotten
  • Samle sammen Card Rush Point til bruk ved Card Rush Race leader board.

Som du kan se av bilde nedenfor er pengepremiene under Card Rush Race veldig imponerende. Noen vil vinne hele $3 000!

Vinn din del av $1 000 000 i høst

PartyPoker: Raidet fortsetter til det er tomt i huset til Tony G! 102

PartyPoker er i full gang med satellitter til Autumn Million som etterfølger sommerens store turnering; Summer Million. Med $640 i innkjøp vil deltagere spille om en premiepott på hele 1 million dollar og vinneren stikker av med $200 000 (over 1 million norske kroner). Autumn Million starter klokken 13:00 ET den 4. november og man kan kvalifisere seg gratis og slippe å betale innkjøpet på $640. Det vil være gratis satellitter til alle regioner rundt om i verden som tilslutt ender opp med sete til den ukentlige Autumn Million finalen som garanterer fem seter til $1 000 000 turneringen.

Skulle du ikke spille disse gratisturneringene så er det mange satellitter som starter fra $2 til $172. Med et slikt stort spekter av satellitter er det ingen unnskyldning for og ikke prøve å kvalifisere seg til PartyPoker sin største turnering i 2012.

Tony G utfordret Phil Hellmuth til en triatlon

PartyPoker: Raidet fortsetter til det er tomt i huset til Tony G! 103

Tony G og Phil Hellmuth deltok under World Poker Tour Malta Main Event, men det var milevis unna pokerbordene deres duell fant sted. Tony G utfordret Hellmuth i triatlon med sportsøvelser som Helmuth godtok. Øvelsene var three-point shooting (basketball), svømming og løping . Klikk på linkene for å se en video hos PartyPoker bloggen.!

Hva ville du ha gjort med gratis $50 fra PartyPoker

PartyPoker: Raidet fortsetter til det er tomt i huset til Tony G! 104

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories