888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Premie i hvert skrapekort ved Card Rush

 • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PartyPoker Weekly

Ny uke og nye muligheter er status mange har lest og brukt på Facebook, det er faktisk det som er hos PartyPoker denne uken. Vi gir våre lesere en oppsummering på hva PartyPoker tilbyr sine spillere i uken som kommer av kampanjer, gratisturneringer og veldig gode bonuser.

Hvert kort ved Card Rush kampanjen gir gevinst

En av de mest populære kampanjer hos PartyPoker de siste årene er Card Rush kampanjene , og grunnet stor etterspørsel er denne kampanjen tilbake 1. oktober. I den nyeste utgaven av den kommende Card Rush kampanjen vil det være hele 3,2 millioner skrapekort som skal deles ut og hver av disse inneholder en premie! Denne herlige kampanjen varer fram til midnatt 31. oktober eller når 3,2 millioner skrapekort er blitt delt ut.

Det å vinne seg et eller flere skrapekort er uhyre enkelt. Alt man trenger å gjøre er å spille inn fem (5) PartyPoints og man vinner hvert skrapekort. Hver spiller kan vinne inntil 75 skrapekort hver dag (5 x 75 PartyPoints) i kampanjeperioden, hvor du da har muligheten til å vinne gratis pengepremier, billetter til gratisturneringer og hele $3 000 i kontanter!

Premiene inkluderer:

 • Pengepremier fra $0,50-$500
 • Poengpremier fra 10-10 000 PartyPoints
 • Billetter til gratisturneringer med $2 000-$10 000 I premiepotten
 • Samle opp Card Rush Point til bruk ved Card Rush Race leader board.

Som du kan se av bilde nedenfor er pengepremiene under Card Rush Race veldig imponerende. Noen vil vinne hele $3 000!

PartyPoker: Premie i hvert skrapekort ved Card Rush 101

Besøk PartyPoker i dag!

Over $200 000 i premier ved Tony G's House

PartyPoker: Premie i hvert skrapekort ved Card Rush 102

Denne kampanjen varer fram til 7. oktober og PartyPoker vil gi bort over $200 000 i verdier som elektroniskutstyr og luksusprodukter gjennom en rekke daglige og ukentlige turneringer. Tony G's House kampanjen har $5 000 0i premier hver dag fra mandag til fredag, mens hver søndag økes premiene til $15 000. Kampanjen avsluttes med en finale den 7. oktober—her er det $20 000 i premie til vinneren og vedkommende vil kunne sette seg inn i en helt ny Volkswagen Golf GTI!

For å kunne delta i denne kampanjen trenger hver spiller å spille til seg et enkelt PartyPoints for å motta en daglig premiebillett/daily giveaways; motta 20 av disse billettene og spill i dem alle. Hvis man vil spille ved Weekly Giveaway trenger man å sette inn minimum $50 eller mer ved bruk av bonuskoden HOUSE og du vil motta en billett, for å spille i Grand Final (7. oktober) og få muli9gheten til å vinne en VW Golf trenger man å gjøre et innskudd på $100 eller mer ved bruk av bonuskoden GOLFGTI og et sete er ditt.

Noen av premiene ved denne kampanjen inkluderer 47" Full LED 3D Smart TV'er, Xbox 360, MacBook Air's, Beats Studio headphones og mye mer. Sjekk ut kampanjesiden Tony G's House for en fullstendig oversikt over premiene.

Besøk PartyPoker i dag!

Kvalifisering til WPT National Series Barcelona

PartyPoker: Premie i hvert skrapekort ved Card Rush 103

World Poker Tour National Serien gir spillere en mulighet til å oppleve WPT til en brøkdel av prisen. En slik turnering finner sted i Barcelona og du kan komme deg dit med en pokerpakke til en verdi av $4 000.

Hver WPT National Series Barcelona pokerpakke inneholder:

 • $2 000 til innkjøp ved WPT National Series Barcelona Main Event
 • Fire netter på hotell
 • $600 til lommepenger og flyutgifter

Satellitter pågår nå hos PartyPoker fram til 7. oktober. Disse satellittene er rimelige og noen koster ingenting i innkjøp. Satellitten koster fra $1 til $225. Vinner man en pokerpakke er det bare å sette av datoene 25-29. oktober til en tur til Barcelona og vinne WPT National Series Barcelona Main Event!

Last ned PartyPoker!

Hva med $50 gratis fra PartyPoker?

PartyPoker: Premie i hvert skrapekort ved Card Rush 104

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?