WSOP 2018

PartyPoker har nå lansert FastForward Poker - Motta $50 gratis!

FastForward Poker

I august kom nyheten om at PartyPoker drev på med beta testing av sin versjon av "fast-fold" poker med navn FastForward Poker. VI kan nå fortelle om at FastForward Poker ikke lengre er i beta fasen og er nå tilgjengelig for alle.

Hvordan fungerer FastForward Poker

FastForward poker er ladet med action og en utrolig kul og ny måte å spille onlinepoker på. Denne nye pokervarianten gjør at pokerspillere kan spille hundrevis av pokerhender hver time, ved at de blir satt sammen med flere spillere i en gruppe fremfor et bord. Ved spill på et pokerbord må spillerne vente til gjeldende hånd er blitt fullført, mens ved Fast-Fold kan spillerne kaste eller velge å spille utdelt hånd med en gang hånden er blitt delt ut. Velger en spiller å kaste sin utdelte hånd vil spilleren bli automatisk overført til et nytt bord med spillere som har avsluttet sin forrige hånd. Mange innen bransjen har lenge etterlyst når PartyPoker skal lansere sin versjon av fast fold poker noe som vi er glade å kunne fortelle den endelig er 100 % klar.

Siden PokerNews og PartyPoker bestandig har hatt et glimrende og langt forretningsforhold kan vi nå tilby våre lesere en eksklusiv bonus.. Nye spiller hos PartyPoker kan få $50, helt gratis – uten innskudd av penger .

Hvordan kan du motta disse pengene? Det er veldig enkelt. Her er noen steg som du må følge:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

*Andre regler som gjelder, les vår PartyPoker Bonus side for mer informasjon .
Bruk fordelen som PokerNews leser og sjekk ut FastForward hos PartyPoker i dag!
*Bilde er hentet fra

Hva synes du?

More Stories

Other Stories