WSOP 2018

World Poker Tour Merit Cyprus Classic Dag 4: Azor leder foran Rettenmaier

Marvin Rettenmaier

Finalebordet ved World Poker Tour Merit Cyprus Classic er blitt klart etter at Ran Azor leder etter dag 4 i Kypros. Azor har tidligere vunnet 2011 Merit Middle East Poker Championship som ble arrangert ved samme sted som WPT turneringen. Azor hadde en skikkelig jo-jo dag ved dag 4, men klarte tilslutt å bygge en solid stack på slutten av dagen.

Selv om det var Erik Cajelais som startet dag 4 som chipleder hadde han ikke muligheten til å forsvare eller øke sin stack og ble eliminert på plassen før finalebordet. Cajelais var all-in med {A-Hearts}{6-Hearts} mot Marvin Rettenmaier {2-Hearts}{2-Diamonds}, selv om Cajelais floppet nut flush draget og fikk et gutshot drag til river, men misset alle sine 18 vinner kort på riveren og ble sendt ut som siste mann ved dag 4.

Rettenmaier hadde en dag hvor alt stod eller gikk inn på river, han var all inn med {A-Clubs}{2-Spades} mot Ran Azor {7-Hearts}{7-Diamonds} og klarte å få en flush på turn. Alt i alt er Rettenmaier på god vei til å kunne bli den første back-to-back WPT mester.

Joseph El Khoury er spilleren med minst chips og Victor Paraschiv, Kiryl Radzivonau og Artur Voskanyan var alle chipledere løpet av onsdagen, så det kommer til å bli en fight om tittelen senere i dag.

World Poker Tour Merit Cyprus Classic Finalebord Chip Counts

PlasseringSpillerChip Count
1Ran Azor2 405 000
2Artur Voskanyan2 003 000
3Marvin Rettenmaier2 002 000
4Kiryl Radzivonau1 865 000
5Victor Paraschiv1 115 000
6Joseph El Khoury435 000

Finalebordet starter klokken 13:00 EEST og det vil være live stream med Jesse May som kommentator.
Følg PokerNews Live Reporting team som dekker finalebordet fra WPT Merit Cyprus Classic.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

World Poker Tour Merit Cyprus Classic Dag 4: Azor leder foran Rettenmaier 101

Gratis $50 NO50FREE $0 Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories