Ultimate Beat - Dokumentar om svindelskandalen hos UB og AB Poker

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
Ultimate Beat - Dokumentar om svindelskandalen hos UB og AB Poker 0001

I årene 2004 til 2008 skjedde den verste online pokersvindelen i historien hos Ultimate Bet og Absolute Poker. Selv flere år etterpå er det mange som fortsatt lurer på hva som virkelig skjedde bak kulissene hos UB og AB, hvor mange var innvollvert og hvordan dette kunne skje.

Scott Bell, er en tidligere profesjonell pokerspiller ble berørt av svindelen og har siden da brukt flere år på å undersøke den sanne historien bak skandalen. Nå er han klar til å lansere sin dokumentarfilm om hva som virkelig skjedde under svindelskandalen hos UB og AB poker.

Bell og produksjonsselskapet DoubleHead Pictures filmer fortsatt intervjuer til filmen og PokerNews kommer tilbake med mer informasjon når filmen blir lansert.

More Stories

Hva synes du?