Tidligere betaling sjef Nelson Burtnick hos Full Tilt Poker er løslatt mot kausjon

Black Friday

Tirsdag denne uken ble PokerStars og Department of Justice enige om en avtale som har sikret PokerStars rettighetene til Full Tilt Poker. Dagen etter ble tidligere sjef for Full Tilt Poker sine betalingstjenester Nelson Burtnick arrestert da han reiste fra sitt hjem i Dublin til New Jersey.

Department of Justice bekrefter ovenfor PokerNews at Burtnick dukket opp i retten og sa seg ikke skyldig på alle tiltalene mot han som er blant annet hvitvasking og banksvindelt. Disse tiltalene ble tatt ut mot han etter at det ble oppdaget ulovlige aktiviteter som er blitt utført av Full Tilt Poker. Han betalte en kausjon på $500 000 og ble løslatt samme dag.

Burtnick og FTP CEO Ray Bitar er 2 av 11 personer som ble tiltalt av U.S. government fredag 15. april, 2011. Tidligere denne måneden ble Bitar overlevert til amerikanske myndigheter i New York. Bitar nekter skyld i saken mot seg og retten satte en kausjon på $2 500 000.

Etter arrestasjonen på Burtnick gjenstår det tre personer som enda ikke har vært i retten. Absolute Poker grunnlegger Scott Tom, Isai Scheinberg fra PokerStars og Paul Tate. De tiltalte som til nå er blitt arrestert i forbindelse med Black Friday er Bitar, Bradley Franzen, Ryan Lang, Ira Rubin, Brent Beckley, Chad Elie og John Campos. Alle utenom Bitar har sagt seg skyldig i tiltalene mot seg. Disse sitter allerede fengslet eller venter på å sone straffene sine.

I følge pressemeldingen som U.S. Attorney Preet Bharara har kommet med er tiltalene mot de tre gjenværende personene er alle "are allegations and they are presumed innocent unless and until proven guilty."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories