WSOP 2018

PokerStars avtale med DOJ er i boks; Full Tilt Poker relanseres innen 6. november, 2012

PokerStars/FTP

PokerStars har bekreftet til PokerNews at deres avtale om $731 millioner med U.S. Department of Justice for å overta Full Tilt Poker ble formel avsluttet på torsdag. Selskapet planlegger en relansering av FTP innen den 6. november og tilbakebetale spillere utenfor USA innen 90 dager, som et av avtalepunktene i forrige uke for å kunne fullføre av avtalen, samt tilbakebetaling av $225 millioner til amerikanske regjeringen.

Nå som overføringen er komplett vil PokerStars gjøre den utestående balansen på $184 million tilgjengelig for resten av de spillerne som har fått pengene sine hos Full Tilt Poker. De resterende pengene som skyldes til den amerikanske regjeringen vil bli betalt over 3 år.

Etter fullførelsen av avtalen på torsdag, rettet Shyam Markus som er poker room manager hos Full Tilt Poker mange spørsmål ved TwoPlusTwo.com angående den kommende re-lanseringen. Marcus startet med å avsløre at han har lagt poster under navnet” "FTPDoug" ved flere forum både før og etter Black Friday. Marcus vil heretter poste under "Shyam Markus" ved TwoPlusTwo og fra @FTPMarkus på Twitter.

Blant de spørsmålene om bekymringene Marcus stilte var innvolveringen av rakeback kontoer, VIP poeng, Full Tilt Pro team og den videre prosessen av de amerikanske spillerne. Mange av disse sakene er enda under behandling av ledelsen, men Marcus bekreftet at de amerikanske spillernes utbetalinger må skje gjennom DOJ.

Les Marcus sin post hos TwoPlusTwo.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories