888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews +EV: PKR Summer Speedway, WCOOP Main Event seter og MER gratis dollar hos Poker770!

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
PokerNews +EV

PKR Summer Speedway

Sommeren er snart over og vi hos PokerNews har laget en kampanje som vil ta med våre lesere med høsten i møte. Vi har $5 000 i premiepotten ved fem gratisturneringer som vi har kalt PokerNews Summer Speedway kampanjen hos PKR.

Fram til 25. september vil det være en eksklusiv PokerNews gratisturnering med $1 000 i premiepotten hver uke. Alt du som leser hos PokerNews er å spille inn 1000 PKR Points hvor du mottar 100 PKR Point for hver $1 du spiller inn i rake.

Hvis du enda ikke har skaffet deg enPKR konto , for å bli en PokerNews spiller, er du ikke kvalifisert til å delta i disse gratisturneringene eller velge mellom tre signeringsbonuser og samtidig motta to billetter til av våre fem PokerNews Summer Speedway gratisturneringer!

Laste ned PKR Poker i dag og opprett din PKR konto . Klikk banneret for mer informasjon.

PokerNews +EV: PKR Summer Speedway, WCOOP Main Event seter og MER gratis dollar hos Poker770! 101

Vinn et $5 200 WCOOP Main Event sete hos PokerStars!

Den største og mest prestigefylte pokerfestivalen hos PokerStars, World Championship Of Online Poker (WCOOP) starter neste måned med 62 high stakes pokerturneringer. Den pokerturneringen alle vil vinne på nettet er $5 200 No-Limit Hold'em Main Event som garanterer $1 000 000 til vinneren. Her er din mulighet til å vinne et sete i denne turneringen. PokerNews har ikke en, men tre stykk $5 200 WCOOP Main Event billetter som skal bort og $4 500 i pengepremier.

Alle premiene vil bli utdelt over tre eksklusive PokerNews gratisturneringer som starter 28. august klokken 20:00 GMT. Klikk på banneret nedenfor for mer informasjon på hvordan du kan sikre deg et sete i en av de tre gratisturneringene!

PokerNews +EV: PKR Summer Speedway, WCOOP Main Event seter og MER gratis dollar hos Poker770! 102

Få mer enn $50 GRATIS hos Poker770?

Vi hos PokerNews er så skråsikre at du liker å spille nettpoker hos våre partnere at vi vil hjelpe deg med en bankroll som dekker dine første $50 med spill hos Poker770. Ved en begrenset tidsfrist kommer vi til å ha en todagers spesial hvor gi gir bort enda MER! Dette vil skje senere til uken, så følg med videre på hva dette blir!

PokerNews +EV: PKR Summer Speedway, WCOOP Main Event seter og MER gratis dollar hos Poker770! 103

More Stories

Hva synes du?