WSOP 2018

Phil Galfond hyller "Isildur1" som "The Man, The Myth, The Legend" innen poker

Phil Galfond hyller "Isildur1" som "The Man, The Myth, The Legend" innen poker 0001

Fra den dagen Viktor "Isildur1" Blom entret online poker scenen i 2009 har han vært en fryktinngytende spiller ved high-stakes bordene hos Full Tilt Poker og senere hos sin tidligere sponsor PokerStars. Flere spillere har møt den unge svensken rundt den virtuelle filten enten gjennom cash games eller ved PokerStars Showdown serien ved PokerStars.

Phil Galfond skriver i sin blogg at "Isildur1" er The Man, The Myth, The Legend innen poker og at han har spilt flest hender mot Blom enn noen annen spiller i sin karriere og han ble kjent med svensken under sommerens World Series of Poker.

I løpet av de tre siste årene har Galfond studert Blom sin styrke og svakheter som pokerspiller, men det var ikke før han møtte Blom at han virkelig forstod hva som gjør han til en av pokerens beste spillere.

Phil Galfond hyller "Isuldur1" i sin siste blogg post
Phil Galfond hyller "Isuldur1" i sin siste blogg post

"Viktor’s passion for the game is his biggest strength as a player," Galfond writes. "He told me that he likes to play most with whoever he thinks is the best in the world. I guess if you’re going to challenge yourself, you might as well REALLY challenge yourself.

"When you start thinking about the money involved, it inhibits your ability to play your best. People who approach poker purely as a job, for the financial reasons, will have a very hard time becoming the best of the best (though they may make plenty of money). To actually be great, you need to love the game. You need to have fun playing. Viktor has these covered and then some."

PokerNews anbefaler at man leser Galfond sin blogg ved PhilGalfond.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories