PartyPoker: VIP Oktoberfest er her, lansering av Fast Forward Poker og mye mer

PartyPoker Weekly

Det er blitt mandag kveld og en oppsummering på hva PartyPoker har å tilby sine nåværende og nye spillere er på sin plass. VI har informasjon om Oktoberfest kampanjen, lanseringen av en helt ny pokervariant, WPT Gran Prix de Paris kvalifisering og mye mer.

Vinn en luksuspakke til Oktoberfest

En av de største festene i verden finner sted i München i Tyskland om noen måneder. Vi snakker om den legendariske Oktoberfest. Takket være PartyPoker kan du nå vinne en luksusreise til Oktoberfest 2012 og det er hele 14 eksklusive Oktoberfest pakker som kan vinnes hos PartyPoker.
Hver Oktoberfest pakke inneholder:

 • To netter på hotell for to personer, inkludert frokost ved et femstjernes hotell i München.
 • Middag og en pokterturnering.
 • Go-karting.
 • Middag og drinker i egen VIP avdeling ved Hippodrom Oktoberfest.
 • VIP nattklubb inngang.
 • $500 i lommepenger.

Hvis du vil ha tak i en av disse pakken trenger du å bli blant de syv beste ved to poeng race og pakken er din. Spillerne som ender mellom 8-20 vil vinne pengepremier fra $250 til $750.
Som nevnt er det to stk poeng race og du kan delta begge to. Race nummer 1 er mellom 10-21. august og Race nummer 2 er 22. august til 2. september. Hvert av racene betaler ut følgene:

RangeringPremie
1-7Oktoberfest VIP pakke
8-9$750
10-14$500
15-20$250

For å kunne delta ved denne fantastiske kampanjen må alle spillere melde seg på ved hvert av racene via denne siden . Lykke til.

Besøk PartyPoker i dag!

FastForward Poker er lansert

PartyPoker: VIP Oktoberfest er her, lansering av Fast Forward Poker og mye mer 101

PartyPoker har endelig kommet med "fast-fold" poker versjonen med deres lansering av FastForward Poker. Den er nå lansert som en beta versjon, men vil snart bli lansert i sin helhet. FastForward poker er en turbo ladet måte å spille poker på.

Denne nye pokervarianten gjør at pokerspillere kan spille hundrevis av pokerhender hver time, ved at de blir satt sammen med flere spillere i en gruppe fremfor et bord. Ved spill på et pokerbord må spillerne vente til gjeldende hånd er blitt fullført, mens ved Fast-Fold kan spillerne kaste eller velge å spille utdelt hånd med en gang hånden er blitt delt ut. Velger en spiller å kaste sin utdelte hånd vil spilleren bli automatisk overført til et nytt bord med spillere som har avsluttet sin forrige hånd. Mange innen bransjen har lenge etterlyst når PartyPoker skal lansere sin versjon av fast fold poker. Følg med i lobbyen ved PartyPoker sin pokerklient etter Fast Forward.

Sjekk PartyPoker i dag!

Marvin Rettenmaier vant Back-to-Back med WPT titler

PartyPoker: VIP Oktoberfest er her, lansering av Fast Forward Poker og mye mer 102

PartyPoker sin pokerproff Marvin Rettenmaier er opp i skyene etter han ble den første spilleren I historien som har vunnet back-to-back med World Poker Tour titler. I mai måned vant den unge tyskeren WPT World Championship – den siste turneringen av sesong X – i forrige uke vant han WPT Merit Cyprus Classic som innledet sesong XI. Dette er den største hendelsen i WPT historien og både Rettenmaier og PartyPoker er overveldet av begge resultatene.

Her er hva de har å si om den historiske prestasjonen.

WPT Grand Prix de Paris kvalifiseringen avsluttes på søndag

PartyPoker: VIP Oktoberfest er her, lansering av Fast Forward Poker og mye mer 103

Det er kun en uke igjen hvor du kan vinne en pokerpakke til WPT Grand Prix de Paris, en pakke til en verdi av $13 000.

Den siste turneringen finner sted 19. august klokken 15:20ET og vil bli belønnet med minimum en pokerpakke til $13 000. Flere pakker vil bli gitt ut for hver $13 000 som blir ekstra i premiepotten. Innkjøpet er $650+$50 og 1 av 20 spillere vil vinne en pakke.
Hver pakke inneholder:

 • $9 500 til Main Event innkjøp.
 • Fem netter på hotell.
 • $1 400 til reise og lommepenger.

Grand Prix de Paris finner sted ved den berømte Aviation Club de Paris I perioden 10-15. september. Vil du være der?

Bygg din bankroll med gratis $50 fra PartyPoker

PartyPoker: VIP Oktoberfest er her, lansering av Fast Forward Poker og mye mer 104

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.
Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System. .

Hva synes du?

More Stories

Other Stories