PartyPoker: Bli en superstjerne med Party og Kara Scott flytter til Italia

PartyPoker Weekly

Det er blitt mandag kveld og det er på tide med en oppsummering på hva PartyPoker har å tilby sine nåværende og nye spillere. Denne uken kan man lese om den pågående Summer Superstar kampanjen, utdrag fra bloggen til Kara Scott og mye mer.

Bli en Summer Superstar hos PartyPoker

Summer Superstars kampanjen starter i dag og vil fortsette helt fram til 19. august hvor du kan stikke av med en del av hele $5 000 hver dag, pluss en pokerpakke til en WPT turnering! Hver dag du spiller hos PartyPoker mottar du PartyPoints som vil sikre deg et sete til en av tre fantastiske freerolls.

  • Spill inn minst 1 poeng og kvalifiser deg til Summer Superstar Bronze freeroll som har en premiepott på $1000.
  • Spill inn minst 10 poeng og kvalifiser til Summer Superstar Silver freeroll som har en premiepott på $1500.
  • Spill inn 25 poeng og kvalifiser deg til Summer Superstar Gold freeroll hvor premiepotten er på $2500.

Kom deg i pengene ved disse freerollene og du vil ikke bare vinne gratis penger, men du vil også tjene deg verdifulle leader board poeng også. Jo høyere opp du ender på leader boarden, jo større er sjansene til å tjene premier større! Hver freeroll (Bronze, Silver og Gold) vil ha sine egne Summer Superstars leader boards som betaler ut til de 250 beste. Premie er fra $5 til $5 000 med en WPT pokerpakke til vinnerne av hver leader board.
Bli en superstjerne hos PartyPoker.

Vinn ditt sete til WPT i Paris!

Øk din bankroll med PartyPoker

PartyPoker: Bli en superstjerne med Party og Kara Scott flytter til Italia 101

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5000 takket være Bankroll Booster kampanjen. $5000 i garantert premiepott ved en Freeroll som spilles hver søndag klokken 14:30 ET og du kan vinne et sete helt gratis!

For å vinne seg et gratis sete, trenger du bare å benytte deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil automatisk motta et sete til neste $5000 Bankroll Booster Freeroll, når du gjør ditt neste innskudd! Men har du ikke mulighet til å sette inn penger for øyeblikket, kan du spille inn deg til et sete.

Spill inn kun 5 PartyPoints i løpet av en uke, noe som er veldig enkelt å gjennomføre, fordi at PartyPoker gir to (2) PartyPoints per $1 i rake eller i avgifter ved turneringene! Det er også flere daglige freerolls tilgjengelig, en koster bare et (1) PartyPoints og spilles 3 tre ganger pr dag. Den andre muligheten er daglige freerolls for nye cash spillere.
Kom i gang og vinn din del av $5000.

Sjekk ut PartyPoker I dag!

Kara Scott - Et nytt kapitell i sitt liv

PartyPoker: Bli en superstjerne med Party og Kara Scott flytter til Italia 102

Kara Scott har startet et nytt kapitel i sitt liv da hun nylig pakket kofferten for å finne seg en plass hun kan kale for sitt hjem. Scott som er sponset av PartyPoker har bestemt seg for å finne seg til rette i Italia. Som følge av dette har hun startet med å lære italiensk.

Ved hennes blogg snakker Kara om flyttingen og det med å finne nye venner osv. Les mer om dette ved den eksklusive PartyPoker bloggen.

Bygg din bankroll med gratis $50 fra PartyPoker

PartyPoker: Bli en superstjerne med Party og Kara Scott flytter til Italia 103

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.
Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories