WSOP 2018

PartyPoker: $200 000 i premier ved Tony G's kampanjen

PartyPoker Weekly

Denne ukens nyheter fra PartyPoker gir deg mer detaljene rundt en ny kampanje som heter Tony G's House hvor det er premier for over $200 000. pluss vi har informasjon om flere kampanjer som for tiden pågår hos PartyPoker.

Tony G's House; Over $200 000 i premier

Denne kampanjen starter mandag 3. september og strekker seg helt fram til 7. oktober, PartyPoker vil gi bort over $200 000 i verdier som elektroniskutstyr og luksusprodukter gjennom en rekke daglige og ukentlige turneringer. Tony G's House kampanjen har $5 000 0i premier hver dag fra mandag til fredag, mens hver søndag økes premiene til $15 000. Kampanjen avsluttes med en finale den 7. oktober—her er det $20 000 i premie til vinneren og vedkommende vil kunne sette seg inn i en helt ny Volkswagen Golf GTI!

For å kunne delta i denne kampan0jen trenger hver spiller å spille til seg et enkelt PartyPoints for å motta en daglig premiebillett/daily giveaways; motta 20 av disse billettene og spill i dem alle. Hvis man vil spille ved Weekly Giveaway trenger man å sette inn minimum $50 eller mer ved bruk av bonuskoden HOUSE og du vil motta en billett, for å spille i Grand Final (7. oktober) og få muli9gheten til å vinne en VW Golf trenger man å gjøre et innskudd på $100 eller mer ved bruk av bonuskoden GOLFGTI og et sete er ditt.

Noen av premiene ved denne kampanjen inkluderer 47" Full LED 3D Smart TV'er, Xbox 360, MacBook Air's, Beats Studio headphones og mye mer. Sjekk ut kampanjesiden Tony G's House for en fullstendig oversikt over premiene.

Besøk PartyPoker i dag!

PartyPoker har over $100 000 i gratisturneringer hver måned!

PartyPoker: 0 000 i premier ved Tony G's kampanjen 101

Pokerturneringer som koster ingenting for å delta i er fin måte å trene poker på, du vil lære deg nye ferdigheter og en takk til PartyPoker kan gratisturneringer bli veldig lønnsomme. Hver måned deler PartyPoker ut over $100 000 i premier ved gratisturneringer ; vil du ha din del av gratis penger?

Hver uke kan nye spillere delta ved $1 500 New Player Freeroll som finner sted hver søndag klokken 19:00 GMT – her er kravet at spillere må ha gjort sitt første innskudd minst 60 dager før starten av turneringen. Det er også daglige gratistuneringer som er gjelder for forskjellige land, flere ganger om dagen. Nedenfor ser man en fordeling av disse gratisturneringene.

PartyPoker: 0 000 i premier ved Tony G's kampanjen 102

Disse turneringene er en fin måte til å bygge opp sin bankroll uten at det koster deg noe som helst av penger. Spill noen i dag og øk din bankroll.

Last ned PartyPoker!

Mike Sexton snakker om Jack Weinstein sin bestemmelse om at poker er et ferdighetsspill

PartyPoker: 0 000 i premier ved Tony G's kampanjen 103

I forrige uke bestemte den føderale dommeren i New York, Jack Weinstein at poker ikke er gambling, men faktisk er et ferdighetsspill - denne avgjørelsen kan ha stor effekt for fremtiden for poker. Mike Sexton er en av mange kjente pokerspillere som har snakket ut offentlig om denne bestemmelsen ved sin PartyPoker blog. Les Sexton om dette ved PartyPoker blog.

Hva ville du ha gjort med gratis $50 fra PartyPoker

PartyPoker: 0 000 i premier ved Tony G's kampanjen 104

PokerNews og PartyPoker har gjennom flere år opparbeidet seg et fantastisk forhold og tilbyr alle nye spillere som kommer fra PokerNews hele $50 – helt gratis! Ikke bare kan nye spillere få gratis med oppstartspenger, men de får også ta del i andre eksklusive kampanjer PokerNews har hos PartyPoker i tiden fremover. For at du skal få gratis $50 trenger du å gjennomføre noen enkle registreringer som er vist nedenfor og pengene kommer rett inn på din konto hos PartyPoker.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories