WSOP 2018

Opplev rushet ved Speed Poker hos Titan Poker

Opplev rushet ved Speed Poker hos Titan Poker 0001

Titan Poker har kommet med sin versjon av “fast fold” poker markedet ved sin lansering av Speed Poker. Denne lyn kjappe fast-poker varianter vil gi deg mye poker action for pengene og spille enda flere pokerhender enn tidligere.

Speed Poker er nå tilgjengelig ved Texas Hold'em og Omaha cash games som er mer raskere enn ved standard cash game. Ved vanlige cash games blir man plassert ved pokerbord med 6-10 spillere og man må vente til påbegynt pokerhånd er avsluttet før man blir tildelt en ny hånd, selv om man velger å kaste sin utdelte hånd. Ved Speed Poker trenger man ikke å vente på at spillerne skal bli ferdig med hånden når man har valgt å kaste seg, man blir flyttet til et nytt bord med en gang man kaster sin hånd eller spiller ferdig hånden.

Den beste funksjonen med Speed Poker er at spillerne trenger ikke å vente på tur før man kan kaste sin utdelte hånd, man trykker enkelt på “Speed Fold” knappen og man automatisk blir flyttet til et nytt cashbord. Dette kutter ned ventetiden betraktelig og man vil oppleve å få tildelt langt bedre og flere starthender enn ved vanlige cashbord.

Ved Speed Poker spiller man dobbelt så mange hender enn ved vanlige cashbord og man øker sine Titan Points raskt. Titan Poker har samme utregning på sine Points som tidligere og spillerne mottar 15 Titan Points per $1 som er spilt inn i rake. Dette gjør at spillere som laster ned laster Titan Poker gjennom PokerNews og bruker bonuskoden “NOPNEWS” vil kunne spille til seg innskuddsbonusen på 200 % opp til $2 000 dobbelt så raskt ved Speed Poker bordene enn ved vanlige cashbord.

Prøv Speed Poker i dag og vær forberedt på å oppleve som den nye måte og spiller online poker på.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories