888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Motta $50 gratis fra PartyPoker og Poker770

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
Motta $50 gratis fra PartyPoker og Poker770 0001

PokerNews jobber hver dag med å kunne gi våre lesere de aller beste bonsuer man kan oppdrive innen onlinepoker. Vi har kommet med veldig mange kampanjer, gratisturneringer og bonuser gjennom årene som er gått. Den beste bonusen er det man kan få helt gratis.

PartyPoker og Poker770 har funnet ut at dette og gir våre lesere til sammen $100 helt gratis! Les videre hvordan man som en helt ny spiller hos PartyPoker og Poker770 kan motta penger helt gratis.

Gratis $50 fra PartyPoker

PartyPoker er så selvsikre på at alle deres nye spillere vil elske deres herlige pokerklient at de har gi vil gi alle PokerNews sine lesere gratis penger, hvordan du får det? Bare les vider, så guider vi deg gjennom det.
Alt du må huske på er at du ikke har vært registrert hos PartyPoker tidligere.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en helt ny PartyPoker konto og du KAN ikke ha en registrert konto tidligere, bruk bonuskoden "NOFREE50"
  • Fyll inn registreringen ved PartyPoker sin cashier
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn et lite registreringsskjema
  • Sjekk din mail for en Bekreftelse fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Besøk PartyPoker nå!

Start din pokerkarriere hos Poker770 med gratis $50

Nettpokeren har mange suksesshistorier om spillere som har startet med et innskudd på $20 eller $50 og gjort dem om til tusenvis av dollar, og du kan bli en av dem ved dette herlige tilbudet fra Poker770 som gir våre lesere gratis $50.
Alt du trenger for å motta gratis $50 er og last Poker770 gjennom PokerNews, legg inn bonuskoden "news50no"fyll inn info på et enkelt skjema.

Du mottar dine første $10 rett inn på din Poker770 spillerkonto, nye $20 mottar du etter at du har spilt inn 500 Poker770 poeng innen 120 dager. Tilslutt vil de siste $20 av de gratis $50 bli overført etter at nye 500 Poker770 poeng er blitt spilt inn innen 120 dager. Alle kan ta ut sine GRATIS $50 når 1 av 2 vilkår er oppfylt. Den første er at spillere må generere $50 i rake ved cash bordene eller I turnering avgifter eller sette inn $100 til sin Poker770 konto. Spillere kan ikke ta ut sine GRATIS $50 før 1 av disse 2 vilkårene er blitt gjort. Spillere kan ta ut beløp som overstiger sine GRATIS $50 som er gitt av Poker770.

Disse to herlige tilbud gjelder kun for nye spillere hos PartyPoker og Poker770.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

More Stories

Hva synes du?