888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

John Juanda snakker ut om Full Tilt Poker

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen

John Juanda som var en av Full Tilt Poker sine elitespillere kan endelig snakke med media om sin tidligere arbeidsgiver. Full Tilt Poker er nå blitt solgt til PokerStars.

Under PokerStars European Poker Tour sin stopp i Barcelona fikk PokerNews sin reporter Kristy Arnett gjort et intervju med John Juanda og snakket med han om blant annet salget av FTP til PokerStars. Juanda var en profilert FTP proff og en del av deres markedsføringskampanjer.

"I was very, very happy when I heard about the news," Juanda told Arnett on Saturday. "I was affiliated with Full Tilt Poker and a lot of people came up to me and asked, 'Hey John do you know anything about my money?' Obviously I was not involved in the management of the company, but truly I felt really bad for these people."

"Some people came to me and said, 'Hey I have 80 percent of my bankroll tied up in my Full Tilt account,'" Juanda continued. "Some people couldn't even play the Main Event. I was truly really sad about that because it reminded me of when I first started playing poker. In order to player the Main Event I had to play a super satellite. I couldn't put up $10,000 to play the Main Event. So I could really relate to these people."

Juanda har mer eller mindre holdt en lav profil og har ikke snakket offentlig om sin tidligere arbeidsgiver siden Black Friday i april, 2011. Under 2011 World Series of Poker fikk han høre hva den engelske pokerproffen James Bord hadde å si om FTP ved dag 1, Heads-Up Championship[/B]. Bord fyrte av flere verbale angrep til Juanda som tilslutt ble stoppet av turneringsledelsen. Mange spekulasjoner rundt dette var at Juanda var under kontrakt med FTP.

Se hele intervjuet gjort av Kristy Arnett her:

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?