WSOP 2018

Facebook lanserer Real-Money Gambling i Storbritania

Facebook

Tirsdag lanserte Facebook en bingo app til brukere i Storbritania . hvor Facebook brukere kan spille bingo med penger (ikke lekepenger). Denne appen er heter Bingo Friendzy.

Appen som er utviklet av Gamesys er Facebook sin første app som tillater gambling med penger, mot Facebook Credits som er brukt tidligere. Appen er kun for brukere over 18 år og kommer med mange filtreringer for å hindre bruk av mindreårige og personer med gambling problemer.

Facebook sier at dere planer er å legge ut ”real-money online slot machine games” i ukene som kommer. Selskapet har ikke annonsert eller redegjort om det kommer en plattform for poker.

"People love playing new types of games with their friends on Facebook and real money gaming is a popular leisure activity in the UK," said Julien Codorniou, Head of EMEA Gaming Partnerships at Facebook Europe. "We're delighted to be working with Gamesys to enable them to offer their games on Facebook so that people can enjoy playing more games with their friends."

Facebook starter i 2011 samtaler med Gamesys og andre operatører om å lansere ”real-money online gambling”. Selskapet har muligheter til å benytte seg av andre operatører, men sier at det ikke foreligger noen planer å gjøre dette.

Selskapet sier at dem ikke vil utvide til andre regioner enda. En representant for Facebook fortalte følgene til PokerNews på tirsdag:

"We have launched this in the UK as it has a mature and very well-regulated gambling market, with a respected operator which provides its existing customers with great products and experiences.

.

Zynga som er Facebook største gaming partner gjennom flere år, planlegger å lansere ”real-money online gambling” sider tidlig neste år. Selskapet er inne i prosessen med å velge en operatør til dette. GTECH G2 og Playtech er blant dem man som har vist sin interesse.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories