WSOP 2018

Få gratis $50 fra både PartyPoker og Poker770

Free poker bankrolls

PokerNews har hele to gode kampanjer til vår lojale lesere, disse kampanjene gjør at du kan motta hele $100 helt gratis – uten innskudd. Det er $50 gratis fra både Poker770 og PartyPoker. Ta i mot tilbudene fra begge pokersidene.

Poker770 vil gi deg $50!

Mange kjente pokerspillere startet sine karrierer med å spille online poker og startet i det små med å bygge sine bankroll til store beløp. Poker770 gir deg som en leser av PokerNews en startkapital på $50, slik at du kan starte din pokerkarriere hos dem. Du trenger ikke å oppgi verken bankkonto, Visa nummer eller kjøpe deg UKASH for å kunne spille om penger hos Poker770.

Alt du trenger for å motta gratis $50 er og last Poker770 gjennom PokerNews, legg inn bonuskoden "news50no"fyll inn info på et enkelt skjema.

Du mottar dine første $10 rett inn på din Poker770 spillerkonto, nye $20 mottar du etter at du har spilt inn 500 Poker770 poeng innen 120 dager. Tilslutt vil de siste $20 av de gratis $50 bli overført etter at nye 500 Poker770 poeng er blitt spilt inn innen 120 dager. Alle kan ta ut sine GRATIS $50 når 1 av 2 vilkår er oppfylt. Den første er at spillere må generere $50 i rake ved cash bordene eller I turnering avgifter eller sette inn $100 til sin Poker770 konto. Spillere kan ikke ta ut sine GRATIS $50 før 1 av disse 2 vilkårene er blitt gjort. Spillere kan ta ut beløp som overstiger sine GRATIS $50 som er gitt av Poker770.

Gratis $50 er tilgjengelig hos PartyPoker

PartyPoker er en av de aller største innen online poker og har vært det i mange år. Nå er det mer spennende å spille der da utvalget av cashgames og turneringer er på sitt beste. Nå kan du prøve deg hos PartyPoker med $50 helt gratis.

PartyPoker er så selvsikre på at alle deres nye spillere vil elske deres herlige pokerklient at de har gi vil gi alle PokerNews sine lesere gratis penger, hvordan du får det? Bare les vider, så guider vi deg gjennom det. Alt du må huske på er at du ikke har vært registrert hos PartyPoker tidligere.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en helt ny PartyPoker konto og du KAN ikke ha en registrert konto tidligere, bruk bonuskoden "NOFREE50"
  • Fyll inn registreringen ved PartyPoker sin cashier
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn et lite registreringsskjema
  • Sjekk din mail for en Bekreftelse fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på e-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Disse to fantastiske tilbud gjelder kun for nye spillere hos PartyPoker og Poker770.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories