WSOP 2018

Eksklusive PartyPoker Nyheter: Beta testing av Fast Forward Poker

PartyPoker Exclusive

Det nye fenomenet av “fast-fold” poker vil bli tilgjengelig hos PartyPoker innen noen uker; fakta er at i løpet av i dag vil dette bli lansert ved deres pokerklient. Navnet er Fast Forward, som vil i begynnelsen vil gjelde for lekepenger bordene, senere vil PartyPoker ledelsen lansere Fast Forward til pengebordene.

Slik vi hos PokerNews har forstått det vil Fast Forward gjelde ved nivåene $0,02/$0,04 og $0,05/$0,10, like etter lanseringen er planen at det vil bli en beta testing innen 1-2 uker. Når Fast Forward har blitt lansert vil nye nivåer bli lagt til etter ønsker fra spillerne hos PartyPoker.

Dette er en spennende utvikling som gjør at PartyPoker kan konkurrere med PokerStars sin Zoom Poker og andre fast-fold versjoner som er tilgjengelig. Fast-Fold poker ble først lansert av Full Tilt Poker da de lanserte Rush Poker.

Denne nye pokervarianten gjør at pokerspillere kan spille hundrevis av pokerhender hver time, ved at de blir satt sammen med flere spillere i en gruppe fremfor et bord. Ved spill på et pokerbord må spillerne vente til gjeldende hånd er blitt fullført, mens ved Fast-Fold kan spillerne kaste eller velge å spille utdelt hånd med en gang hånden er blitt delt ut. Velger en spiller å kaste sin utdelte hånd vil spilleren bli automatisk overført til et nytt bord med spillere som har avsluttet sin forrige hånd. Mange innen bransjen har lenge etterlyst når PartyPoker skal lansere sin versjon av fast fold poker. Følg med i lobbyen ved PartyPoker sin pokerklient etter Fast Forward.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Eksklusive PartyPoker Nyheter: Beta testing av Fast Forward Poker 101

Gratis $50 NO50FREE $0 Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories