WSOP 2018

Vinn stort i vår eksklusive PokerNews $20 000 Freeroll

Vinn stort i vår eksklusive PokerNews $20 000 Freeroll 0001

Bli med PokerNews sin $20 000 Freeroll (gratisturnering) den 27. juli klokken 20:00 og du vil finne flere tusenvis av dollar som er lagt til i premiepotten og din mulighet til å vinne mye penger. Det som gjør denne turneringen spesiell er ikke bare premiepotten på over 120 000 norske kroner, men at den er kun for PokerNews sine lesere!

PokerNews er din nummer 1 kilde på Poker nyheter og bonuser, mens PokerStars er verdens største pokerside; noen vil si at vårt samarbeid er helt genialt for pokerspillere og tilhengere av gratispenger og kampanjer. Vi har i lag kommet med en eksklusiv og verdifull gratisturnering eller en Freeroll som det heter på bransjespråket, den har hele $20 000 i premiepotten som PokerStars bare «gir» bort til våre lojale lesere, og du kan delta i kampen om gratis penger!

  • Navn på turneringene: PokerNews $20k Freeroll
  • Tournament ID: 576897423
  • Dato: 27, juli, 2012
  • Time:20:002 CET
  • Premiepott: $20,000
  • Eksklusivt for PokerNews sine lesere og spillere hos PokerStars

Dersom du allerede har en pokerkonto hos PokerStars gjennom PokerNews og har benyttet deg av våre bonuskoker tidligere, da trenger du å spille inn kun 50 VPP mellom 1-22. juli for å motta en billett til vår $20 000 Freeroll.

Nye spillere hard et mye enklere for å kvalifisere seg til $20 000 freerolllen. Alt man trenger å gjøre er og åpne en PokerStars konto gjennom PokerNews, bruke markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS og gjør en innsetning av penger og bruke bonuskoden "STARS600", ikke bare for man en 100 % opp til $600 i signeringsbonus, men også en gratis billett til vår $20 000 freerroll.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Vinn stort i vår eksklusive PokerNews  000 Freeroll 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

PokerNews Mobile App

Last ned PokerNews sin mobile App i dag hos iTunes, Google Play store og få med deg alle oppdateringer fra WSOP og nyhetene direkte til din iPhone/iPad eller Android, hvor som helst.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories