Titan Treasure Hunt gratisturnering på søndag 29. juli

Titan Treasure Hunt

Den fjerde og siste $500 gratisturnering ved Titan Treasure Hunt kampanjen finner sted klokken 19:00 den 29. juli. Lesere hos PokerNews har noen dager på seg til å finne det nødvendige passordet for å kunne delta!

Den forrige $500 gratisturneringen ved Titan Treasure Hunt kampanjen skulle etter planen funnet sted 22. juli. Omstendighetene rundt denne var utenfor vår kontroll og turneringen ble dessverre kansellert. Vi beklager dette for de av dere som hadde funnet passordet og gledet seg til denne. Vi har satt opp en ny gratisturnering til søndag 29. juli klokken 19:00.

I juni lanserte vi vår state-of-the-art PokerNews Mobile App. I den forbindelse med lanseringen av vår nye app, fikk vi laget fire gratisturneringer med $500 i premiepotten og den siste av disse spilles nå på søndag. Hver av disse gratisturneringene koster ingenting for å delta, det er ingen andre kvalifiseringskrav heller, alt du trenger for å delta i en er å bruke det riktige passord, enkelt og greit.

Men her er «ulempen», hvis man kan kalle si det. Passordet er kun tilgjengelig ved vår PokerNews Mobile App hvor de vil være «gjemt» i en av artiklene. Du må virkelig dra på skattejakt for å finne passordene, finner du det er du med i en gratisturnering med $500 i premiepotten!

Last ned vår Mobile App i dag!
Last ned vår Mobile App i dag!

Ikke bare har du muligheten til å spille i en $500 gratisturnering, men du vil også ha en flott PokerNews Mobile App installert på din iPhone, Android eller nettbrett, hvor du får tilgangen til alle nyhetene, kampanjer og våre live rapporteringer fra alle de store liveturneringene. Tilslutt har du muligheten til å finne det siste gjemte passordet!

Ikke utsett nedlastningen av PokerNews sin mobile App hos iTunes Google Play store eller App Store. Start jakten på det eksklusive passordet!

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Titan Treasure Hunt gratisturnering på søndag 29. juli 101

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories