WSOP 2018

Main Event: Stjernvang ute på en 54. plass - Elisabeth Hiller er enda med

Main Event: Stjernvang ute på en 54. plass - Elisabeth Hiller er enda med 0001

Helge Stjernvang startet dag 6 av World Series of Poker Main Event med 1 760 000 chips og lå som nr 43 med 97 spillere igjen, Mens Elisabeth Hille startet som nr 17 i chips med 3 390 000 chips. Mens Hille er i skrivende stund er nummer 24 av 48 spillere med 4 055 000 chips, røk Stjernvang ut mot Cylus Watson.

Helge Stjernvang høynet til 130 000 fra UTG, hvor det ble kast fram til Steven Gee som synte fra knappen. Cylus Watson høynet deretter til 415 000 fra store blinde, Stjernvang annonserte en all-in ved å sette sine 1,07 millioner chips inn i midten. Gee kastet handen sin mens Watson synte.
Watson: {a-Diamonds}{k-Hearts}
Stjernvang: {9-Spades}{9-Clubs}

Floppen hjalp Stjernvang lite da giveren la ut {A-Spades}{K-Clubs}{8-Diamonds}, og gav Watson to par. Turnkortet {J-Hearts} og riverkort {q-Clubs} hjalp heller ikke nordmannen.

Stjernvang røk ut på 54. plass som gav han $156 293 i pengepremie.

Elisabeth Hille
Elisabeth Hille

Følg innspurten av dag 6, hvor Elisabeth Hille fra Bergen har muligheten til å komme seg videre til dag 7, hvor det hele blir avgjort på hvilke 9 spillere som skal spille finalebordet i slutten av oktober.

Hold deg oppdatert via din mobil eller tablet

Besøk iTunes store eller Google play butikken og last ned PokerNews sin nye Mobile app og få med deg alle Live oppdateringene fra Main Event.

Laster du ned vår Mobile App, kan du finne passordet til en $500 gratisturnering hos Titan Poker.