WSOP 2018

PartyPoker: Kvalikk til WPT Kypros, øk din bankroll og mer!

WPT Cyprus

PartyPoker har gode nyheter til sine spillere denne uken. Les mer om kvalifisering til WPT Kypros, hvordan du spiller i en $5000 freeroll og mye mer.

Kvalifisering til den første WPT Kypros

Sesong 11 av World Poker Tour starter snart og ved den første runden av Europa delen er den på plass i Kypros den 4-9. august. Det er første gang WPT lander i Kypros og du kan kvalifisere deg til en WPT Cyprus pakke til en verdi av $6500, kun hos PartyPoker.

Hver pakke innholder:

 • $4400 til innkjøp ved WPT Cyrpus
 • Fem netter på hotell
 • $1050 til fly og lommepenger

Minst 1 pakke kan vinnes hver uke fra nå av og fram til 15. juli, så logg deg inn på din PartyPoker konto og start kvalifiseringen til turneringen i Kypros. Vi håper å se akkurat deg i Kypros i sommer og med muligheten til å vinne en tittel og mye penger.

PartyPoker: Kvalikk til WPT Kypros, øk din bankroll og mer! 101

Sjekk ut PartyPoker i dag

Øk din bankroll med PartyPoker

PartyPoker: Kvalikk til WPT Kypros, øk din bankroll og mer! 102

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5000 takket være Bankroll Booster kampanjen. $5000 i garantert premiepott ved en Freeroll som spilles hver søndag klokken 14:30 ET og du kan vinne et sete helt gratis!
For å vinne seg et gratis sete, trenger du bare å benytte deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil automatisk motta et sete til neste $5000 Bankroll Booster Freeroll, når du gjør ditt neste innskudd! Men har du ikke mulighet til å sette inn penger for øyeblikket, kan du spille inn deg til et sete.

Spill inn kun 5 PartyPoints i løpet av en uke, noe som er veldig enkelt å gjennomføre, fordi at PartyPoker gir to (2) PartyPoints per $1 i rake eller i avgifter ved turneringene! Det er også flere daglige freerolls tilgjengelig, en koster bare et (1) PartyPoints og spilles 3 tre ganger pr dag. Den andre muligheten er daglige freerolls for nye cash spillere.
Kom i gang og vinn din del av $5000.

Vinn din del av $1 000 000 den 5. august, 2012

PartyPoker: Kvalikk til WPT Kypros, øk din bankroll og mer! 103

Den 5. august arrangerer PartyPoker en online pokerturnering som har en garantert premiepott på $1 000 000. Du kan vinne mye penger i sommer ved PartyPoker sin Summer Million.

Denne herlige turneringen koster $600+$40, men har du ikke bankroll til å kjøpe deg direkte inn, kan du kvalifisere deg gratis gjennom satellitter som har startet og varer fram til start av Summer Million. Hver dag vil det være freerolls for utvalgte land hvor topp 10 går videre til Summer Million Special satellitt; ved steg 2 vil det være 5 seter garantert til Summer Million turneringen! Hvis du ikke vil spille freerollen, så er det en Player Points kvalifisering og freezeout og rebuy satellitter som starter fra $1.
Vinn ditt sete i dag og spill om $1 000 000 i premiepotten!

Bli en Summer Superstar hos PartyPoker

PartyPoker: Kvalikk til WPT Kypros, øk din bankroll og mer! 104

Summer Superstars kampanjen starter i dag og vil fortsette helt fram til 19. august hvor du kan stikke av med en del av hele $5 000 hver dag, pluss en pokerpakke til en WPT turnering!
Hver dag du spiller hos PartyPoker mottar du PartyPoints som vil sikre deg et sete til en av tre fantastiske freerolls.

 • Spill inn minst 1 poeng og kvalifiser deg til Summer Superstar Bronze freeroll som har en premiepott på $1000.
 • Spill inn minst 10 poeng og kvalifiser til Summer Superstar Silver freeroll som har en premiepott på $1500.
 • Spill inn 25 pone og kvalifiser til Summer Superstar Gold freeroll som har en premiepott på $2500.

Kom deg i pengene ved disse freerollene og du vil ikke bare vinne gratis penger, men du vil også tjene deg verdifulle leader board poeng også. Jo høyere opp du ender på leader boarden, jo større er sjansene til å tjene premier større! Hver freeroll (Bronze, Silver og Gold) vil ha sine egne Summer Superstars leader boards som betaler ut til de 250 beste. Premie er fra $5 til $5 000 med en WPT pokerpakke til vinnerne av hver leader board.

Motta GRATIS $50 gjennom PokerNews hos PartyPoker!

PartyPoker: Kvalikk til WPT Kypros, øk din bankroll og mer! 105

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.
Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!
Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories