WSOP 2018

PartyPoker: Hold deg oppdatert på den kommende Summer Million turneringen

PartyPoker Weekly

Hver uke kommer vi med nyheter fra PartyPoker og denne uken kan du lese mer om den kommende Summer Million, et intervju med mannen som uten hensikt dekte sitt bord under WSOP med pepperspray og mer.

Du kan få en perfekt avslutning på sommeren takke være Summer Million hos PartyPoker. Som navnet tilsier har denne turneringen en premiepott på $1 000 000 og du kan vinne din del av denne potten helt gratis! 5. august klokken 13:00 ET starter $600+$40 PartyPoker Summer Million. Hver spiller som stiller til start vil starte hele 20 000 sjetonger og vil bli testet ved en blindestruktur som starter på 25/50 og øker etter hvert 20. minutt. Mens innkjøpet er for noen er veldig mye penger, kan vi fortelle deg at det er veldig mange satellitter som pågår hos PartyPoker til Summer Million; noen av disse koster ingenting for å delta ved.

Hver eneste dag fremover har PartyPoker daglige freerolls som er beregnet til forskjellige land, hvor 10 spillere fortsetter til en Summer Million Special satellite; ved steg nr 2 er det fem seter til Summer Million event! Hvis du ikke vil spille freerolls, så er det en mulighet gjennom Player Points Qualifiers, pluss freezeout og rebuy satellitter som starter på $1.

Besøk PartyPoker Now!

Den ukjente pepperspray mannen

For de av dere som fulgt vår eksklusive Live Updates fra World Series of Poker har sikkert fått med seg uhellet ved Main Event som skapte en del styr. I løpet at Main Event ble et av bordene dekt med pepperspray, og heldigvis viste dette seg å være et uhell. En spiller var uheldig med en penn som inneholdt pepperspray som var beregnet til bruk med nødvendige situasjoner! PartyPoker sitt video team møte "Pepper Spray Man" og spurte han om hva som egentlige skjedde.

Last ned PartyPoker Now!

Delta i den nye “New Player $1 500 Freeroll”

PartyPoker: Hold deg oppdatert på den kommende Summer Million turneringen 101

Foruten om å motta gratis $50 fra PartyPoker – mer om dette senere – nye spillere kan også delta i en gratisturnering for nye spillere som har en premiepott på $1 5000. Som navnet sier, denne gratisturneringen er kun for nye spillere hos PartyPoker.
For å kunne delta i denne og få muligheten til å vinne noen gratis penger er at man gjør sitt første innskudd hos PartyPoker. Når dette er gjort vil man ha muligheten til å delta i den førstkommende ”new player freeroll”.
Hver freeroll har et tak 5 000 spillere og alle spillere må registrere seg manuelt til denne, man blir ikke automatisk registrert til denne turneringen.

Last ned PartyPoker Now!

Bli en Summer Superstar hos PartyPoker

PartyPoker: Hold deg oppdatert på den kommende Summer Million turneringen 102

Summer Superstars kampanjen starter i dag og vil fortsette helt fram til 19. august hvor du kan stikke av med en del av hele $5 000 hver dag, pluss en pokerpakke til en WPT turnering!
Hver dag du spiller hos PartyPoker mottar du PartyPoints som vil sikre deg et sete til en av tre fantastiske freerolls.

  • Spill inn minst 1 poeng og kvalifiser deg til Summer Superstar Bronze freeroll som har en premiepott på $1000.
  • Spill inn minst 10 poeng og kvalifiser til Summer Superstar Silver freeroll som har en premiepott på $1500.
  • Spill inn 25 pone og kvalifiser til Summer Superstar Gold freeroll som har en premiepott på $2500.

Kom deg i pengene ved disse freerollene og du vil ikke bare vinne gratis penger, men du vil også tjene deg verdifulle leader board poeng også. Jo høyere opp du ender på leader boarden, jo større er sjansene til å tjene premier større! Hver freeroll (Bronze, Silver og Gold) vil ha sine egne Summer Superstars leader boards som betaler ut til de 250 beste. Premie er fra $5 til $5 000 med en WPT pokerpakke til vinnerne av hver leaderboard.

Motta GRATIS $50 gjennom PokerNews hos PartyPoker!

PartyPoker: Hold deg oppdatert på den kommende Summer Million turneringen 103

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.
Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories