WSOP 2018

Nyheter fra PartyPoker: Bli en stjerne i sommer, spill freeroller for $100 000 og mer

PartyPoker Weekly

I ukens nyheter fra PartyPokerk kan du lese mer om den nye Summer Superstars kampanjen, tips til turneringspill fra Steve O'Dwyer og mye mer.

Bli en Summer Superstar hos PartyPoker

Summer Superstars kampanjen starter i dag og vil fortsette helt fram til 19. august hvor du kan stikke av med en del av hele $5 000 hver dag, pluss en pokerpakke til en WPT turnering!
Hver dag du spiller hos PartyPoker mottar du PartyPoints som vil sikre deg et sete til en av tre fantastiske freerolls.

  • Spill inn minst 1 poeng og kvalifiser deg til Summer Superstar Bronze freeroll som har en premiepott på $1000.
  • Spill inn minst 10 poeng og kvalifiser til Summer Superstar Silver freeroll som har en premiepott på $1500.
  • Spill inn 25 pone og kvalifiser til Summer Superstar Gold freeroll som har en premiepott på $2500.

Kom deg i pengene ved disse freerollene og du vil ikke bare vinne gratis penger, men du vil også tjene deg verdifulle leader board poeng også. Jo høyere opp du ender på leader boarden, jo større er sjansene til å tjene premier større! Hver freeroll (Bronze, Silver og Gold) vil ha sine egne Summer Superstars leader boards som betaler ut til de 250 beste. Premie er fra $5 til $5 000 med en WPT pokerpakke til vinnerne av hver leader board.

Bli en Summer Superstar med PartyPoker.

Besøk PartyPoker I dag!

Steve O'Dwyer med fire turnering tips

Nyheter fra PartyPoker: Bli en stjerne i sommer, spill freeroller for 0 000 og mer 101

Når det kommer til spillere som er i sin livsform, er det få som er bedre enn Steve O'Dwyer. Den tidligere online grinderen var uten en inntekt når Black Friday skjedde og flere spillere fra USA var uten «jobb». O'Dwyer skiftet til live poker. I begynnelsen gikk det ikke etter planen til O'Dwyer – han er den første til å innrømme det. Etter 18 måneder skjedde det noe, ting snudde og han har nå til nå vunnet over $2 000 000 ved live turneringer i Europa, ved å komme seg til finalebordene ved WPT Venice, EPT Copenhagen, EPT London en World Series of Poker Europe øvelse og en mengde andre sideturneringer.

O'Dwyer satte seg nylig ned med PartyPoker og gav sine fire tips til suksess ved live turneringer . Sjekk dem ut ved PartyPoker Blog.

Besøk PartyPoker!

Delta i $100 000 Freerolls hver måned!

Nyheter fra PartyPoker: Bli en stjerne i sommer, spill freeroller for 0 000 og mer 102

Interessert i å spille i freerolls hver måned med en total premiepott på $100 000? Vi tror at du vil det, PartyPoker gir bort hele $100 000 ved freeroll turneringer!
Freerolls eller gratisturneringer er en kjempefin måte på å bygge opp sin bankroll på fra starten av, du trenger ikke å måtte riskere noe som helst. Det er en ukentlige freeroll som åpen for spillere som har åpnet konto i løpet av de siste 7 dagene og den har en premiepott på $1500. Ikke bare det, den er begrenset til 5000 spillere.

Hver eneste dag er det $150 freerolls ved forskjellige tider, så det spiller ingen rolle hvor i verden du befinner deg, det er alltids en freeroll å spille. Disse spilles mellom 07:30 og 19:30 EDT og er begrenset til forskjellige land, så her er antall spillere mindre enn ved en standard freeroll.

Bli med PartyPoker i dag!

Vinn stort ved PartyPoker Summer Million

Nyheter fra PartyPoker: Bli en stjerne i sommer, spill freeroller for 0 000 og mer 103

Den 5. august arrangerer PartyPoker en online pokerturnering som har en garantert premiepott på $1 000 000. Du kan vinne mye penger i sommer ved PartyPoker sin Summer Million.

Denne herlige turneringen koster $600+$40, men har du ikke bankroll til å kjøpe deg direkte inn, kan du kvalifisere deg gratis gjennom satellitter som har startet og varer fram til start av Summer Million. Hver dag vil det være freerolls for utvalgte land hvor topp 10 går videre til Summer Million Special satellitt; ved steg 2 vil det være 5 seter garantert til Summer Million turneringen! Hvis du ikke vil spille freerollen, så er det en Player Points kvalifisering og freezeout og rebuy satellitter som starter fra $1.

For de av dere som vil kvalifisere dere til denne uten å måtte betale for innkjøpet har PartyPoker daglige freerolls til forskjellige land, hvor 10 spillere fortsetter til en Summer Million Special satellite; ved steg nr 2 er det fem seter til Summer Million event! Hvis du ikke vil spille freerolls, så er det en mulighet gjennom Player Points Qualifiers, pluss freezeout og rebuy satellitter som starter på $1
Vinn ditt sete i dag og spill om $1 000 000 i premiepotten!

Motta GRATIS $50 gjennom PokerNews hos PartyPoker!

Nyheter fra PartyPoker: Bli en stjerne i sommer, spill freeroller for 0 000 og mer 104

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.
Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories