888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Main Event October Nine: Steven Gee

  • Theodor JensenTheodor Jensen

Finalebordet ved 2012 World Series of Poker Main Event er klart. De ni spillerne som har gjennom hele syv dager med intens og lange poker-økter, har nå fått seg en pause på 3 måneder. I slutten av oktober vil de sette seg ned i Las Vegas og spille om WSOP bracelet som er dekt med diamanter og over $8,5 millioner i førstepremie.

Steven Gee er den eldste spilleren ved finalebordet ved 2012 World Series of Poker Main Event. Han er født i Kina, men er år bosatt i Sacramento, California. Til nå har han over $1,2 millioner i premiepenger og har et bracelet fra 2010. Gee har med seg 16 860 000 i sjetonger til finalebordet.

More Stories

Hva synes du?