888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Main Event October Nine: Russell Thomas

  • Theodor JensenTheodor Jensen

Finalebordet ved 2012 World Series of Poker Main Event er klart. De ni spillerne som har gjennom hele syv dager med intens og lange poker-økter, har nå fått seg en pause på 3 måneder. I slutten av oktober vil de sette seg ned i Las Vegas og spille om WSOP bracelet som er dekt med diamanter og over $8,5 millioner i førstepremie.

Russell Thomas er 24 år og kommer fra Hartford, Connecticut i USA. Thomas kom seg i pengene i fjor da han endte på en 248.plass. Han vil med en plass ved finalebordet i oktober forbedre sin plassering og ikke minst pengepremien. Thomas vil starte med 24 800 000 sjetonger i oktober, noe som holder til en 4. plass så langt.

More Stories

Hva synes du?