Main Event October Nine: Jeremy Ausmus

  • Theodor JensenTheodor Jensen

Finalebordet ved 2012 World Series of Poker Main Event er klart. De ni spillerne som har gjennom hele syv dager med intens og lange poker-økter, har nå fått seg en pause på 3 måneder. I slutten av oktober vil de sette seg ned i Las Vegas og spille om WSOP bracelet som er dekt med diamanter og over $8,5 millioner i førstepremie.

Mannen som har minst sjetonger av disse ni er Jeremy Ausmus. Han fikk med seg 9 805 000 ved dag 7 under 2012 WSOP Main Event. Ausmus er en profesjonell pokerspiller som flyttet til Las Vegas etter endt universitet utdannelse. Han har vunnet over $1 000 000 ved live turneringer, men det og komme seg til finalebordet ved Main Event er det største han har klart til nå.

More Stories

Hva synes du?