888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Main Event October Nine: Jake Balsiger, kan bli den yngste vinneren

  • Theodor JensenTheodor Jensen

Finalebordet ved 2012 World Series of Poker Main Event er klart. De ni spillerne som har gjennom hele syv dager med intens og lange poker-økter, har nå fått seg en pause på 3 måneder. I slutten av oktober vil de sette seg ned i Las Vegas og spille om WSOP bracelet som er dekt med diamanter og over $8,5 millioner i førstepremie.

Jake Balsiger er en universitetsstudent ved Arizona State University. Årets WSOP Main Event var har hans første deltagelse, med sine 21 år er han den yngste spilleren ved finalebordet. Skulle han vinne vil ha overta rekorden som den yngste vinneren av WSOP Main Event fra Joe Cada. Han har med seg 13 115 000 sjetonger til finalebordet i oktober.

More Stories

Hva synes du?