888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Main Event October Nine: Greg Merson - Vinner av øvelse #57

  • Theodor JensenTheodor Jensen

Finalebordet ved 2012 World Series of Poker Main Event er klart. De ni spillerne som har gjennom hele syv dager med intens og lange poker-økter, har nå fått seg en pause på 3 måneder. I slutten av oktober vil de sette seg ned i Las Vegas og spille om WSOP bracelet som er dekt med diamanter og over $8,5 millioner i førstepremie.

Greg Merson er en av de yngste ved finalebordet og kommer fra Laurel, Maryland. Merson har allerede et WSOP bracelet, da han vant øvelse #57: $10 000 No-Limit Hold'em — Six Handed ved 2012 WSOP. Til har han over $2 000 000 i innspilte premiepenger.

Hva synes du?