WSOP 2018

Main Event October Nine: Andras Koroknai

Finalebordet ved 2012 World Series of Poker Main Event er klart. De ni spillerne som har gjennom hele syv dager med intens og lange poker-økter, har nå fått seg en pause på 3 måneder. I slutten av oktober vil de sette seg ned i Las Vegas og spille om WSOP bracelet som er dekt med diamanter og over $8,5 millioner i førstepremie.

Andras Koroknai som slo ut vår egen Elisabeth Hille fra en plass ved finalebordet, er en pokerproff fra Ungarn. Han er ikke en ukjent spiller når det kommer til WSOP. Han har to WSOP pengeplasseringer, hvor man i 2010 endte på en 339. plass i Main Event. Ved LA Poker Classic i samme år vant han over $1,7 millioner. Koroknai vil starte finalebordet i oktober med 29 375 000 sjetonger.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories