WSOP 2018

Last ned vår mobile app og finn passordet til Titan Treasure Hunt turneringen

Last ned vår mobile app og finn passordet til Titan Treasure Hunt turneringen 0001

Den fjerde og den siste av $500 Pokernews freerollene finner sted førstkommende søndag hos Titan Poker, og det er kun en måte man kan finne passordet til denne freerollen. Vi har gjemt passordet i vår nye PokerNews Mobile App.

Her oss PokerNews er vi kjempestolte av vår nye mobile app, noe vi håper at våre lesere også er. I forbindelse med lanseringen av vår app, fikk vi laget fire gratisturneringer med $500 i premiepotten og den siste av disse spilles nå på søndag. Hver av disse gratisturneringene koster ingenting for å delta, det er ingen andre kvalifiseringskrav heller, alt du trenger for å delta i en er å bruke det riktige passord, enkelt og greit.

Men her er «ulempen», hvis man kan kalle si det. Passordet er kun tilgjengelig ved vår PokerNews Mobile App hvor de vil være «gjemt» i en av artiklene. Du må virkelig dra på skattejakt for å finne passordene, finner du det er du med i en gratisturnering med $500 i premiepotten!

Ikke bare har du muligheten til å spille i en $500 gratisturnering, men du vil også ha en flott PokerNews Mobile App installert på din iPhone, Android eller tablets, hvor du for tilgangen til alle nyhetene, kampanjer og våre live rapporteringer fra alle de store liveturneringene. Tilslutt har du muligheten til å finne det siste gjemte passordet!

Ikke utsett nedlastningen av PokerNews sin mobile App i dag hos iTunes, Google Play store eller App Store og start jakten på de eksklusive passordene!

$2 000 PokerNews Titan Treasure Hunt Kalenderen

*DatoKlokken (GMT)TurneringPremiepott
22. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #4$500
PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Last ned vår mobile app og finn passordet til Titan Treasure Hunt turneringen 101

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories