WSOP 2018

Kvalikperioden til vår $20 000 freeroll hos PokerStars er utvidet til 31. juli

Kvalikperioden til vår $20 000 freeroll hos PokerStars er utvidet til 31. juli 0001

For å kunne få med så mange av PokerNews sine lesere til vår $20 000 freeroll hos PokerStars har vi utvidet kvalifiseringsperioden til tirsdag 31. juli. Men det gir deg ingen grunn til å utsette kvalifiseringen til siste dag, det er bare 2 uker igjen.

PokerStars vil avholde en gratisturnering tirsdag den 7. august klokken 20:00 CET, som er kun åpen for våre lojale lesere og som er spillere hos PokerStars gjennom oss. Denne kampanjepakken er kun for nåværende og nye lesere som har eller vil registrere en konto hos PokerStars gjennom PokerNews og benytter seg av PokerNews sine bonuskoder.

Er du en av mange som allerede har en PokerStars gjennom PokerNews og har benyttet deg av våre bonuskoder, da trenger du å spille inn kun 50 VPPs i tiden 1-31. juli og en billett vil bli overført til din konto hos PokerStars.

Er du derimot en spiller som enda ikke har en konto hos PokerStars, da trenger du kun å registrere deg en konto hos PokerStars gjennom PokerNews, legge inn bonuskoden NORWEGIANPOKERNEWS, gjør et innskudd og bruke bonuskoden "STARS600" og ikke bare kan du få en signeringsbonus av PokerStars på 100 % opp til $600, men du mottar en billett til gratisturneringen uten å ha spilt en eneste pokerhand.

  • Navn på turneringene: PokerNews $20k Freeroll
  • Tournament ID: 576897423
  • Dato: 7. august, 2012
  • Klokken: 20:00 CET
  • Premiepott: $20 000
  • Eksklusivt for PokerNews sine lesere og spillere hos PokerStars

Gratisturneringen gir hver spiller en startstack på 30 000 sjetonger og vil spille blinde nivåer på 15. minutter, premieutbetalingene er etter standard PokerStars utbetalinger.

Vennligst husk at det er PokerStars som gir de kvalifiserte spillerne billetter til denne turneringen, så spørsmål angående billettene rettes direkte til deres support team.

Ved å registrere deg hos PokerStars gjennom PokerNews vil man automatisk ha tilgang til alle fremtidige kampanjer. Siden januar 2011 har PokerNews hatt eksklusive kampanjer til en total verdi på hele $380 000! Det er intet annet sted på nettet som gir deg de beste verdiene hos PokerStars.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Kvalikperioden til vår  000 freeroll hos PokerStars er utvidet til 31. juli 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

PokerNews Mobile App og følg WSOP Main Event direkte på din mobil eller nettbrett

Last ned PokerNews sin mobile App i dag hos iTunes, Google Play store og få med deg alle oppdateringer fra WSOP og nyhetene direkte til din iPhone/iPad eller Android, hvor som helst.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories