WSOP 2018

Gus Hansen vant $1 000 000 satellitten til One Drop

Gus Hansen vant $1 000 000 satellitten til One Drop 0001

$25 000 One Drop Mega-Satellite

Den største satellitten under WSOP tiltrakk seg de største navnene innen poker som alle jaktet et sete i $1 Million One Drop øvelsene som startet på søndag. 96 spillere betalte innkjøpet på $25 300 og premiepotten ble på $2 400 000. Det har vært spekulasjoner om hva som kunne skje hvis en spiller som allerede hadde kjøpet seg inn til øvelsen vant et sete i denne satellitten, og hva nummer 2 i satellitten ville tjene. Disse spørsmålene ble besvart da Gus Hansen vant og Shaun Deeb kom på andre plass.

Hansen ble garantert et sete til One Drop øvelsen og Deeb er nummer 1 på listen til å få et sete. Hvis han ikke ble tildelt et sete ville han motta $1 000 000 i penger, noe som i følge WSOP.com sin deltagerliste over spillerne i One Drop bekrefter at han ikke fikk seg et sete. Jason Somerville ble nummer 3 og fikk med seg $400 000 I premie.

Listen over spillere som kjempet om et sete til øvelsen var Phil Ivey, Brian Rast, Viktor Blom, Matt Glantz, JP Kelly, Brian Hastings, Eugene Katchalov, Erick Lindgren, Chris Moorman, Billy Baxter, David Benyamine, Daniel Alaei, John Hennigan, Yevgeniy Timoshenko, Andy Frankenberger, Jason Mercier, Carlos Mortensen og Jon Turner.

Mens Hansen vant sitt sete ved Rio, klarte Phil Hellmuth og vinne sitt sete til One Drop ved MGM Resorts International VIP seat. Sjekk ut liste over deltagerne til øvelse #55 .

Gå ikke glipp av våre Live oppdateringer fra One Drop øvelsen, her er det mye action og enormt mye penger det spilles om.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories