WSOP 2018

Gå ikk glipp av vår siste $500 gratisturnering

Titan Treasure Hunt

I dag er det vår siste gratisturnering ved vår Titan Treasure Hunt kampanje. Vi beklager at denne herlige kampanjen nå er snart historie, men vi beklager mer dersom akkurat du gikk glipp av den siste gratisturneringen. Vil du spille i den? Fortsett å lese slik at du kan oppdage hvordan du delta i den.

Forrige måned lanserte vi vår nye state-of-the-art PokerNews Mobile App og vi bestemte oss for å kjøre fire gratisturneringer hos Titan Poker. Som navnet tilsier koster disse ingenting for å delta i, men det er en liten bakside siden disse gratisturneringene er passordbeskyttet. Den eneste måten for å finne passordet er gjennom vår PokerNews Mobile App!
Appen koster ingenting å laste ned og installere på din mobil eller nettbrett(utenom datatrafikk) og den har fullversjon av PokerNews som du kan bruke ved din iPhone, Android telefon og ved din favoritt nettbrett.

Hvis du ikke har lastet ned denne Appen enda, da er det på tide at du laster ned PokerNews Mobile App ved iTunes eller ved Google Play butiiken og finn vårt eksklusive passord!
$2000 PokerNews Titan Treasure Hunt kalender

$2 000 PokerNews Titan Treasure Hunt Kalenderen

*DatoKlokken (GMT)TurneringPremiepott
1.juli19:00PokerNews Treasure Hunt #1$500
8. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #2$500
15. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #3$500
22. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #4$500
PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Gå ikk glipp av vår siste 0 gratisturnering 101

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories