WSOP 2018

Finn det eksklusive passordet til $500 Freeroll Titan Treasure Hunt ved vår mobile App

PokerNews Titan Treasure Hunt

Det er under 1 uke for deg til å finne det skjulte passordet til den neste PokerNews Titan Treasure Hunt kampanjen. Den andre freerollen på $500 finner sted 8. juli og den eneste muligheten du har til å delta i denne er å finne passordet som ligger en plass i vår PokerNews Mobile App!

Ved feiringen av lanseringen av PokerNews Mobile App har vi i lag med Titan Poker laget en $2000 PokerNews Titan Treasure Hunt som startet den 1. juli som varer helt fram til 22. juli. Det er totalt fire freerolls (gratisturneringer), hvor hver av dem har en premiepott på $500 og som koster ingenting for å delta i. Det er ingen kvalifiseringskrav, alt du trenger for å delta er å taste inn passordet i pokerklienten til Titan Poker.

Men, det er en lite hake ved det – hvis man kan kalle det da – det er fordi av den eneste måten til å finne passordet til den neste $500 freerolllen er å laste ned PokerNews Mobile App og søke etter det ved noen av våre artikler! Her er det bare og utforske vår nye App og finne passordet for å delta i vår neste $500 freeroll!

Ikke bare har du muligheten til å spille i de 3 gjenværende freerollene, men du har tilgang til alt av PokerNews sine funksjoner på din nye tablet (iPad osv.) eller mobiltelefon.

Hvis du ikke har installert denne Appen enda til din iPad eller mobiltelefon kan du laste ned vår PokerNewsMobile Application hos iTunes eller Google Play store og start jakten etter dette eksklusive passord!

$2 000 PokerNews Titan Treasure Hunt Kalenderen

*DatoKlokken (GMT)TurneringPremiepott
1.juli19:00PokerNews Treasure Hunt #1$500
8. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #2$500
15. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #3$500
22. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #4$500
PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Finn det eksklusive passordet til 0 Freeroll Titan Treasure Hunt ved vår mobile App 101

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories