888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Elisabeth Hille til Team Betfair?

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Elisabeth Hille til Team Betfair? 0001

Elisabeth Hille som overrasket seg selv og resten av pokerverden med en sterk 11. plass under WSOP Main Event. I følge WPT Magazine har hun signert en sponsoravtale med Betfair Poker. Hille går en annen pokerdronning i næringen, Annette Obrestad signerte i 2007 sin første sponsoravtale med nettopp Betfair Poker.

Hille vil bli Betfair sin pokerambassadør i Norge. Hun blir lagkamerat med blant andre Peter Eastgate, John Tabatabai og Hans Vogl ved Team Betfair. Under et intervju fra WSOP ble Hille intervjuet av Kristy Arnett hvor hun da er ikledd en hettegenser med Betfair sin logo på.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?