Bruk vår mobile App til å finne passordet til Titan Treasure Hunt Freerollen

Titan Treasure Hunt

Om noen få dager, eller rettere sagt på søndag den 15. juli, vil den tredje av fire $500 PokerNews sine gratis og eksklusive turnering finne sted hos Titan Poker. Den eneste måte du og andre kan delta er hvis man finner passordet som vi har «gjemt» i vår nye PokerNews Mobile App.

Her hos PokerNews liker vi den nye Appen og vi vet at våre lesere vil gjøre det samme. Vi strålende fornøyde på hvordan den ser ut og fungerer og vi feirer dette med å kjøre fire gratisturneringer hos Titan Poker. To av disse er blitt gjennomført, men det er enda to igjen som du kan delta i; den neste finner sted nå på søndag den 15. juli.

For å kunne delta i gratisturneringen på søndag hos Titan Poker som er under vår Titan Treasure Hunt kampanje, trenger du er å finne passordet, enklere enn det blir det ikke. Bare last ned PokerNews Mobile App til din telefon eller nettbrett, finn artikkelen hvor passordet ligger og skriv inn passordet hos Titan Poker. Enkelt!

Ikke bare har du muligheten til å delta i de to gjenværende $500 gratisturneringene, men du får også en herlig App installert hvor du får lett tilgang til nyheter, videoer og oppdateringer fra live turneringer verden over!

Hvis du enda ikke har installert denne Appen kan du laste den ned hos iTunes eller Google Play store og start jakten etter passordet!

$2 000 PokerNews Titan Treasure Hunt Kalenderen

*DatoKlokken (GMT)TurneringPremiepott
15. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #3$500
22. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #4$500
PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Bruk vår mobile App til å finne passordet til Titan Treasure Hunt Freerollen 101

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories