31. juli er fristen for å kvalifisere seg til vår $20 000 gratisturnering hos PokerStars den 7. august

PokerNews $20,000 Freeroll

Pokernews og PokerStars har nok en gang kommet med en herlig gratisturnering til vår lesere. Denne gratisturneringen har en premiepott på hele $20 000. men man har bare frem til 31. juli for å kunne kvalifisere seg til denne.

PokerStars vil avholde en gratisturnering tirsdag den 7. august klokken 20:00 CET, som er kun åpen for våre lojale lesere og som er spillere hos PokerStars gjennom oss. Denne kampanjepakken er kun for nåværende og nye lesere som har eller som registrerer en konto hos PokerStars gjennom PokerNews og benytter seg av PokerNews sine bonuskoder.

Er du en av mange som allerede har en PokerStars gjennom PokerNews og har benyttet deg av våre bonuskoder, da trenger du å spille inn kun 50 VPPs i tiden 1-31. juli og en billett vil bli overført til din konto hos PokerStars.

Er du derimot en spiller som enda ikke har en konto hos PokerStars, da trenger du kun å registrere deg en konto hos PokerStars gjennom PokerNews, legge inn bonuskoden NORWEGIANPOKERNEWS, gjør et innskudd og bruke bonuskoden "STARS600" og ikke bare kan du få en signeringsbonus av PokerStars på 100 % opp til $600, men du mottar en billett til gratisturneringen uten å ha spilt en eneste pokerhand.

  • Navn på turneringene: PokerNews $20k Freeroll
  • Tournament ID: 576897423
  • Dato: 7. august, 2012
  • Klokken: 20:00 CET
  • Premiepott: $20 000
  • Kun spillere gjennom PokerNews hos PokerStars kan delta

Gratisturneringen gir hver spiller en startstack på 30 000 sjetonger og vil spille blinde nivåer på 15. minutter, premieutbetalingene er etter standard PokerStars utbetalinger.

Vennligst husk at det er PokerStars som gir de kvalifiserte spillerne billetter til denne turneringen, så spørsmål angående billettene rettes direkte til deres support team.

Ved å registrere deg hos PokerStars gjennom PokerNews vil man automatisk ha tilgang til alle fremtidige kampanjer. Siden januar 2011 har PokerNews hatt eksklusive kampanjer til en total verdi på hele $380 000! Det er intet annet sted på nettet som gir deg de beste verdiene hos PokerStars.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

31. juli er fristen for å kvalifisere seg til vår  000 gratisturnering hos PokerStars... 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories