WSOP 2018

$30 000 PokerNews Main Event starter på mandag

PokerNews Main Event

Med $30 000 i garantert premiepott starer PokerNews sin Main Event turnering på mandag og selv om kvalifiseringsperioden er avsluttet er det mange gode grunner til å registrere seg hos PokerStars gjennom PokerNews

PokerNews Main Event starter mandag 9. juli

Klokken 20:00 GMT på mandag 9. Juli starter $30 000 Guaranteed PokerNews Main Event hos verdens pokerside nummer 1, PokerStars. Denne PokerNews turneringen er eksklusivt for nye spillere som har registrert seg via PokerNews i perioden 16-30. mai eller har nåværende kunder som har spilt inn 150 VPP i den samme perioden.

Etter er rask titt i PokerStars lobbyen er det kun 447 spillere som er registrert, hver av disse starter med 30 000 sjetonger hvor blinde nivåene øker etter hvert 30. minutt. Det ligger an til at utbetalingene ved $30 000 PokerNews Main Event kommer til å ligge fra plass nummer 90 som vil gi $78 i premie, og dem som kommer til finalebordet er sikret $423, mens vinneren stikker av med $5 625!

Hvilke fordeler vil du få tilgang til ved å registrere deg hos PokerStars gjennom W PokerNews?

Gikk du glipp av vår fantastiske $30 000 PokerNews Main Event og lurer på hva du får ved å registrere deg hos PokerStars gjennom PokerNews. Du får mange gode tilbud og kan delta i mange gode gratisturneringer og mer!

Alle nye spillere som laster PokerStars gjennom PokerNews og taster inn markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS og bruker bonuskoden STARS600 og gjør sitt første innskudd vil motta en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus. Faktisk så vil dine tre første innskudd til sammen gi $600, så lenge du gjør disse innen 90 dager fra første innskudd er blitt gjort. Du kan sette inn $100 i dag, $200 ved slutten av måneden og de siste $300 måneden etter og PokerStars matcher dine innskudd med en 100 % bonus!

Ved å bruke markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS vil du kunne delta i $20 000 PokerNews Freeroll som finner sted om tre uker, og når vi ser tilbake på våre kampanjer vi har kjørt i 2011 og 2012 med PokerStars er vi oppe i $375 000 som er gitt bort i rene premiepenger! Det er gjennomsnittlig hele $20 000 hver eneste måned!

Så det er bare å spørre seg selv om hvor på nettet kan du delta i så store kampanjer og svaret blir, ingen steder; så fremst at man ikke er en PokerNews spiller hos PokerStars!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories