WSOP 2018

$20 000 gratisturnering hos PokerStars – Kvalik frem til 21. juli

PokerStars $20,000 Freeroll

Det er under to uker igjen for våre lesere til å kvalifisere seg til PokerNews sin $20 000 gratisturnering hos PokerStars. Fram til 21. juli må man ha klart kvalifiseringen for og ikke gå glipp av denne eksklusive og verdifulle gratisturneringen.

Fredag den 27. juli klokken 20:00 GMT ved verdens største pokerside, PokerStars blir det av holdt en $20 000 gratisturnering (freeroll) som er kun åpen for PokerNews lesere. Denne premiepotten er kun tilgjengelig for nye og nåværende spillere hos PokerStars som har registrert seg gjennom PokerNews sine linker, benyttet seg av bonuskodene. Dette gjør at antall deltagere ved en slik stor gratisturnering er veldig lav i forhold til andre gratisturneringer som er åpent for alle.

Er du en av mange som allerede har en PokerStars gjennom PokerNews og har benyttet deg av våre bonuskoder, da trenger du å spille inn kun 50 VPPs i tiden 1-21. juli og en billett vil bli overført til din konto hos PokerStars.

Er du derimot en spiller som enda ikke har en konto hos PokerStars, da trenger du kun å registrere deg en konto hos PokerStars gjennom PokerNews, legge inn bonuskoden NORWEGIANPOKERNEWS, gjør et innskudd og bruke bonuskoden "STARS600" og ikke bare kan du få en signeringsbonus av PokerStars på 100 % opp til $600, men du mottar en billett til gratisturneringen uten å ha spilt en eneste pokerhand.

  • Navn på turneringene: PokerNews $20k Freeroll
  • Tournament ID: 576897423
  • Dato: 27, juli, 2012
  • Klokken: 20:00 CET
  • Premiepott: $20 000
  • Eksklusivt for PokerNews sine lesere og spillere hos PokerStars

Gratisturneringen gir hver spiller en startstack på 30 000 sjetonger og vil spille blinde nivåer på 15. minutter, premieutbetalingene er etter standard PokerStars utbetalinger.

Vennligst husk at det er PokerStars som gir de kvalifiserte spillerne billetter til denne turneringen, så spørsmål angående billettene rettes direkte til deres support team.

Ved å registrere deg hos PokerStars gjennom PokerNews vil man automatisk ha tilgang til alle fremtidige kampanjer. Siden januar 2011 har PokerNews hatt eksklusive kampanjer til en total verdi på hele $380 000! Det er intet annet sted på nettet som gir deg de beste verdiene hos PokerStars.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

 000 gratisturnering hos PokerStars – Kvalik frem til 21. juli 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

PokerNews Mobile App og følg WSOP Main Event direkte på din mobil eller nettbrett

Last ned PokerNews sin mobile App i dag hos iTunes, Google Play store og få med deg alle oppdateringer fra WSOP og nyhetene direkte til din iPhone/iPad eller Android, hvor som helst.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories