WSOP 2018

Zvitorepec88 vant $4000 WSOP pakken hos Betfair Poker

Betfair WSOP

Betfair Poker sender en heldig PokerNews spiller til 2012 World Series of Poker med en pokerpakke til en verdi av $4000 under armen! PokerNews spiller "zvitorepec88" som vant den eksklusive Betfair gratisturneringen den 10. juni, og vil snart sette kursen til Las Vegas for å delta i den mest prestigetunge turneringsserien i verden!

"Zvitorepec88" vant sitt sete til gratisturneringen etter at han registrerte seg hos Betfair gjennom PokerNews og spilte inn mer enn 100 Player Points i løpet av kvalifiseringsperioden. Denne kampanjen var åpen for alle spillere som signerte seg hos Betfair Poker gjennom PokerNews. Spillere som tidligere hadde signert seg via PokerNews kunne også delta.

Her er en oversikt over de fem beste ved WSOP gratisturneringen:

PlasseringSpillerPremie
1zvitorepec88$4000 WSOP pokerpakke
2siartarhat$50
3madevgenii z$50
4w1shy$50
51994Cantona$50

Med en billett til øvelse #59: $1000 No-Limit Hold'em turneringen i lomma har "zvitorepec88" også fått lommepenger, penger til flyreisen, hotell og tilgang til Betfair sin velkomstfest. Dette er hva ”zvitorepec88” fordi han benyttet seg av PokerNews sin kampanje med Betfair.

  • $1 500 inn på Betfair kontoen til fly og lommepenger
  • Syv netter ved S 5-Star Palazzo hotellet i Las Vegas
  • $1 000 till innkjøp til WSOP øvelsen nr. 59
  • Team Betfair sin eksklusive velkomstfest og en turnering som Betfair sitt WSOP crew står bak, inkludert John 'kunku wap' Tabatabai og Hans 'Birdie_BF' Vogl

Hele PokerNewsgratulerer zvitorepec88 med $4000 WSOP pakken fra Betfair Poker og lykke til i øvelse #59!

Betfair Poker og PokerNews har kommet med en herlig registreringsbonus som er en av de beste innen online poker. Last ned Betfair Poker og bruk bonuskoden "PNE250," sett inn minst $10 og for hvert 80. player points man tjener, vil $10 bli overført fra bonuskontoen til din Betfair konto, maksimalt $250.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories